Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 20ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται οι Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών και συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά.

 1. Σακκής Αθανάσιος: Ήταν “ΠΑΡΟΝ” εκεί που τον χρειάστηκε η ομάδα του διασφαλίζοντας το μηδέν στα μετόπισθεν.
 2. Δήμου Δημήτρης: Εξαιρετικό παιχνίδι για τον νεαρό τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά
 3. Καραλής Γιάννης: Αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αν και η ομάδα του ηττήθηκε αυτός έκανε τα πάντα γκολ, άμυνα, επίθεση , στην καλύτερη του χρονιά ποδοσφαιρικά.
 4. Γιώργος Αυλωνίτης: Απροσπέλαστος, ήρεμος, αλάνθαστος χαμηλά, και ψηλά.
 5. Παναγιώτης Γκρινιάρης:Ο εγκέφαλος στα μετόπισθεν της Δροσιάς δικαιώνει όσους τον επέλεξαν να τον φέρουν στην Δροσιά με το καλημέρα.
 6. Μανδράκας Δημήτρης: Απροσπέλαστος αμυντικά, κυρίαρχος επιθετικά το μυαλό στο κέντρο του Αυλωναρίου
 7. Γεωργίου Τόλης: Μεγάλο παιχνίδι έσφιξε τα δόντια έβαλε στην άκρη τον τραυματισμό του πέτυχε γκολ και βοήθησε τους Βόρειους στην σπουδαία νίκη επί του Λήλα Β.
 8. Τσούτσης Δημήτρης: Μαχητικός, δραστήριος παίχτης ομάδας ξέρει να βάζει την ομάδα πάνω από όλα στο παιχνίδι του. 
 9. Σκριβάνος Παναγιώτης.τ.Λ.:  Δυο γκολ συμμετοχή σε όλο το επιθετικό κομμάτι διαρκή αγωνιστική άνοδο.
 10. Ανέστης Βαγγέλης: Δεν καταλαβαίνει αν παίζει με τον πρώτο η τον τελευταίο ο VAGAN(Β.Ανέστης) δίνει το κάτι παραπάνω στους “Πρόσφυγες της Λαμψάκου”
 11. Ελευθερίου Χάρης: Ο “Χρυσός” σκόρερ του σπουδαίου διπλού μέσα στην Ερέτρια ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς.

MVP της 20ης αγωνιστικής  ο Χάρης Ελευθερίου: Πέτυχε το καθοριστικό γκολ και παροτι ηρθε από τον πάγκο ήταν καθοριστικός στο διπλό της Δροσιάς.

Προπονητής της 20ης αγωνιστικής ο Δημητρης Αντωνοπουλος: Διπλό στην Λουτρόπολη μετά από καιρό ξανά καλό ποδόσφαιρο από τον Ταμυναικό έχει φέρει την ηρεμία σε όλο τον οργανισμό που λέγεται Ταμυναικός Αλιβερίου.