Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει:

 • την καλύτερη ενδεκάδα της 19ης αγωνιστικής
 • τον καλύτερο προπονητή
 • και τον MVP της αγωνιστικής
 1. Δημήτρης Κατσιμητρος(Καλοχώρι/Παντείχι):Κρατάει ανέπαφη την εστία του με την απόκριση του πέναλτι. Όσες φορές χρειάστηκε είπε όχι στους αντιπάλους επιθετικούς.
 2. Παναγιώτης Τσούτσης(Αμαρυνθιακός): Αμέτρητα χιλιόμετρα στην δεξιά πλευρά, αμυντικά άριστος, επιθετικα από συνεπής.
 3. Γιώργος Αγγελατος(Ελλήσποντος): Έκοβε, έφτιαχνε και έκανε τα πάντα για να είναι η ομάδα ένα ωραίο σύνολο σε όλο το 90λεπτο.
 4. Κώστας Αγγελάκης(Καλοχώρι/Παντείχι): Με την εμπειρία του δεν άφησε τους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.
 5. Θανάσης Δεληγιάννης(ΑΠΚΟ Δροσιάς):Αλάνθαστος, σοβαρός με σωστές τοποθετήσεις , βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΑΠΚΟ.
 6. Δημήτρης Ζουλιώτης(ΑΟ Χαλκίς):Πιστώνεται την σέντρα ασίστ στο δεύτερο γκολ. Από τους πιο σταθερούς του ΑΟΧ τώρα που μπάλα καεί.
 7. Νικος Γοργομάτης(Αιδηψός): Κράτησε την μπάλα εξαιρετικό βοήθησε επιθετικά πολύ ανοίγοντας χώρους ήταν συνεπέστατος και σοβαρός αμυντικά.
 8. Ζαχαρίας Κατσίμπρας(Ελλήσποντος): Για άλλο ένα παιχνίδι ήταν απ’ τους στυλοβάτες σε άμυνα και επίθεση βάζοντας και το χρυσό γκολ της νίκης
 9. Kώστας Σπάνος(ΑΟ Χαλκίς):Συνεχίζει το σερί του στο σκοράρισμα ειναι Σεντερ φορ που θέλει κάθε ομάδα ο ΑΟ Χαλκίς φορμαριζόμενος στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος
 10. Τίτο Μπιμπάι(Αιδηψός): Πέτυχε τρία γκολ ήταν το Α και το Ω για τους βόρειους με το τρίτο νικητήριο να ειναι από τα ομορφότερα και σπουδαιότερα γκολ την φετινή χρονιά.
 11. Γιάννης Μώρος(Ταμυναικός): Ήταν αυτός που με δικό του γκολ ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων πέρνωντας το σημαντικό “διπλό” .

MVP της αγωνιστικής ο Τίτο Μπιμπάι(Αιδήψος): Το “χατ τρικ” και  η ηγετική του εμφάνιση μαζί με το τρίτο μαγικό γκολ του δίνει τον τίτλο του κορυφαίου της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Προπονητής της Αγωνιστικής ο Τάκης Ακριτιδης(Καλοχώρι/Παντείχι):Ο “Δάσκαλος” μετέτρεψε μία κακή προς μέτρια ομάδα σε μία ομάδα που σε κάθε γήπεδο παλεύει να παίρνει βαθμό η βαθμούς, και θα παλέψει  μέχρι τέλους για το θαυμα της σωτηρία, οποιος υποτιμήσει την ομάδα του θα το πληρώσει σίγουρα.