Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 21ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται οι Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών και συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά.

 1. Αποστόλης Σωτηρόπουλος:Με σωστές και καίριες επεμβάσεις κρατησε ανέπαφη την εστία του στο “διπλό” της Σκεπαστής.
 2. Δημήτρης Ζουλιώτης: Η εμπειρία του δεξιού οπισθοφύλακα σε ακόμα ένα αγώνα καταλυτική για τον σίγουρο πρωταθλητή Ηρακλή Ψαχνών.
 3. Σωτήρης Ανδρέου: Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός ήταν εξαιρετικός αμυντικά πάνω στον Μάριο Καραχάλιο και επιθετικά με ουσία και σωστές επιλογές.
 4. Αντώνης Μπισμπικόπουλος: Ο Ψαχνιώτης αμυντικός στα δύσκολα έδειξε σπουδαία προσωπικότητα και ήταν αμυντικός “βράχος” στο διπλό ανάσα για τον Απόλλωνα.
 5. Τζώρτζης Κνεζεβιτς: Μοιάζει να βρίσκει την ποδοσφαιρική του “Ιθάκη” στην Δροσιά μετά τον εφιάλτη(αγωνιστικά) στην Αρτάκη εξαιρετικός απλός σίγουρος με σωστές επιλογές.
 6. Νίκος Γκίκας: Ο μικρός επέστρεψε και κάντε ουρά να τον αποκτήσετε το καλοκαίρι αυτό μόνο για τον εξαιρετικό 18χρονο χαφ της Δόξας Προκοπίου.
 7. Κόφι Γιάντομ: Έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη από τον προπονητη του Δημήτρη Αντωνόπουλου είναι υγιής και καθε Κυριακή το δείχνει στο γήπεδο.
 8. Νίκος Μαστροκώστας: Ο “Κάπτεν” της Δροσιάς αγωνιστικά σταθερά στην καλύτερη του χρονιά τα κάνει όλα και συμφέρει, και φυσικά δεν ξέχασε την εκτελεστική του δεινότητα.
 9. Βαλάντης Αλεξίου: Αντρίκιο παίξιμο και ηγετική εμφάνιση για τον εξαιρετικό επιθετικό που αν φτιάξει και την σχέση του μετά κιλά του θα σφάζονται πολλοί στα πόδια του το καλοκαίρι.
 10. Παναγιώτης Σκριβάνος του Δημ.: Το “δέκα” το καλό’ για τον Ηρακλή Ψαχνών με σπουδαία εμφάνιση και ηγετική φυσιογνωμία έτοιμος για την επόμενη κατηγορία.
 11. Ζουρμπουλής Χρήστος: Δυο γκολ πολυτιμο εργαλείο στην μηχανή του Ολύμπου Γυμνού για τον Παναγιώτη Κοντογιάννη.

 

MVP της 21ης αγωνιστικής  ο Βαλάντης Αλεξίου: Ηγετική εμφάνιση με δύο γκολ για τον φυσικό ηγέτη της Δόξα Προκοπίου στην ανατροπή με δέκα ποδοσφαιριστες.

Προπονητής της 21ης αγωνιστικής ο Γιώργος Κουτσουφλάκης: Ενέπνευσε τους ποδοσφαιριστές του να μην τα παρατήσουν και όταν έμειναν με παίχτη λιγότερο και όταν βρέθηκαν να χάνουν με 0-1 , η νίκη αυτή τους δίνει κουράγιο να παλέψουν μέχρι τέλους για το θαύμα της παραμονής.