Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

  1. Δημήτρης Κατσιμητρος(Καλοχώρι/Παντείχι) : Στο ντεμπούτο του ο έμπειρος τερματοφύλακας του Καλοχωρίου Παντειχείου έκανε σημαντικές επεμβάσεις κρατώντας το σκορ μέχρι να έρθει η ισοφάριση της ομάδας του.
  2. Βασίλης Κολιόπουλος (ΑΟ Χαλκίς): Όργωσε την δεξιά πλευρά αμέτρητα χιλιόμετρα άψογος επιθετικά και άριστος αμυντικά.
  3. Στέλιος Μπαλαμπάνης (Μακρυκάπα) : Σταθερός , σίγουρος, σκόρερ, με αστείρευτες δυνάμεις ανεβοκατέβαινε την αριστερή πλευρά κόβοντας και δημιουργώντας.
  4. Κώστας Παπουτσής  (Κάρυστος): Καθοδηγητής, σταθερός και αλάνθαστος στα καθήκοντα του άνοιξε το σκορ με πέναλτι για την ομάδα του είχε σουτ στο δοκάρι είναι ο ΗΓΕΤΗΣ των ΝΟΤΙΩΝ.
  5. Σταύρος Μπούρικας (Ελλήσποντος): Αποτελεσματικός , δυνατός, κατάφερε να περιορίσει το βασικό επιθετικό ατού των γηπεδούχων Γκέρσι Τόρα.
  6. Τάσος Κακάβας(Κάρυστος): Πολλά χιλιόμετρα στην μεσαία γραμμή και με πολλές δυνάμεις,
  7. Κώστας Κανάνι (Απόλλων Ερέτριας): Από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν και τα δύο γκολ της Ερέτριας και κάθε καλή στιγμή των γηπεδούχων,
  8. Κώστας Τηλιόπουλος (Σκεπαστή): Κινητήρια δύναμη της Σκεπαστής έκοβε, μοίραζε, δημιουργούσε και μέσα σε όλες τις φάσεις.
  9. Κώστας Σπανός (ΑΟ Χαλκίς): Πέτυχε δύο γκολ , ήταν το φορ που θέλει κάθε ομάδα, με θαυμάσιο σε εκτέλεση στο δεύτερο γκολ.
  10. Αντώνης Κοτρογιάννης (Ταμυναϊκός): Έχει βρει ρυθμό πέτυχε ένα γκολ ποδοσφαιριστή μεγάλης κλάσης και είναι μια όαση στο κακό ξεκίνημα του Ταμυναικού στο πρωτάθλημα.
  11. Παναγιώτης Τσούτσης (Αμαρυνθιακός): Πέτυχε γκολ κέρδισε πέναλτι και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να πετύχει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

*ΜVP της 3ης αγωνιστικής Κώστας Παπουτσής (Κάρυστος): Ο πολύπειρος αμυντικός εξακολουθεί να είναι ο κινητήριος μοχλός της Καρύστου ένας ΗΓΕΤΗΣ με τα όλα του που κοσμεί με την παρουσία  του τα ευβοϊκά γήπεδα Πέτυχε γκολ, είχε δοκάρι και ήταν άριστος ανασταλτικά, στην νίκη του ΑΟΚ,  επί του ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ.

*Καλύτερος προπονητής της Αγωνιστικής  Στάθης Κατσικόγιαννης (Σκεπαστή): Συνεχίζει εκεί που σταμάτησε πέρσι με την ομάδα του να πατάει κορυφή , να είναι αήττητη και να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο με ελκυστικό ποδόσφαιρο.