Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει:

 • Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές  της 3ης αγωνιστικής
 • τον καλύτερο προπονητή
 • και τον MVP της αγωνιστικής
 1. Αποστόλης Σωτηρόπουλος(ΑΠΚΟ Δροσιάς): Με πολλές και σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το χρυσό τρίποντο για την ομάδα του.
 2. Κώστας Ντεγιάννης(Αναγέννση Μαντουδίου): Έκοβε μοίραζε, σωστός σε όλες τις πάσες του με σωστή τακτική στο παιχνίδι του αγωνιστική ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.
 3. Στέλιος Μπαλαμπάνης(Αμαρυνθιακός): Σκόραρε με απευθείας κόρνερ για ακόμα ένα παιχνίδι αλάνθαστος αμυντικά και υπερπολυτιμος επιθετικά.
 4. Γιώργος Παπίλας(Ηρακλής Ψαχνων): Με την εμπειρία καθάρισε όποιον επιθετικό κίνδυνο πήγε να δημιουργηθεί για την άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών, συνέβαλε τα μέγιστα στο επιθετικό κομμάτι με δύο ασίστ.
 5. Νίκος Βελαέτης(ΑΠΚΟ Δροσιάς): Η εμπειρία του καθοριστική στην νίκη του ΑΠΚΟ σχεδόν ανίκητος στον αέρα απροσπέλαστος με την μπάλα κάτω έκοψε τα απάντα.
 6. Γιώργος Πέππας(Ταμυναικός): Πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο έδωσε μονομαχίες πολλές στο νευραλγικό χώρο του κέντρου άριστος αμυντικά καθοριστικός δημιουργικά.
 7. Αντώνης Κοτρογιάννης(Αμαρυνθιακός): Άνοιξε το σκορ δημιούργησε έκοψε μοίρασε και όλο το παιχνίδι του Αμαρυνθιακού πέρασε από τα πόδια του.
 8. Βαγγέλης Ντελέκος(Αρτάκη): Τρομερή δουλειά στη μέση γραμμή, σχεδόν αλάνθαστος στη διάρκεια του παιχνιδιού εγκέφαλος της ομάδας του. Με το γκολ που πέτυχε σφράγισε τη νίκη της Αρτάκης.
 9. Δημήτρης Ζουζουλής(Αναγέννηση Μαντουδίου): Τρία γκολ στο παιχνίδι με την μηχανή των γκολ να δείχνει ότι πήρε για τα καλά μπροστά.
 10. Γιώργος Καράβολας(Κάρυστος): Ήταν παντού και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του. Ένας συνεχής κίνδυνος για την άμυνα των Λουκισίων. Το δοκάρι του στέρησε τη δυνατότητα να χριστεί σκόρερ

Ανδρέας Μητρου(Μακρυκάπα): Ακόμα ένα σούπερ παραγωγικό απόγευμα με χατ τρικ για τον SUPER ANDREA των Λύκων

Ο MVP της Αγωνιστικής ο Δημήτρης Ζουζουλής της Αναγέννησης Μαντουδίου: Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε τρεις φορές και οδήγησε την ομάδα του στην ιστορική πρώτη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι σε μία ομάδα με ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα.

Προπονητής της Αγωνιστικής ο Τάκης Σπυρόπουλος της Αναγέννησης Μαντουδίου: Ο έμπειρος προπονητής οδήγισε την ομάδα του στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή απέναντι σε μία ομάδα που έχει παρόμιους στόχους με την Αναγέννηση Μαντουδίου