Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται οι Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών και συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά.

 1. Θανάσης Σακκής: Απόκρουσε το πέναλτι του Ζουζουλή και ήταν πολύ θετικός σε όλο το παιχνίδι.
 2. Γιάννης Θαλασσινός: Εξαιρετικός αμυντικά πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες όλες επιτυχημένες.
 3. Ερντι Σεινταράσι: Πολυ κάλος αμυντικός , με επιθετικές πρωτοβουλίες
 4. Κώστας Τζάβρας: Εκτός από τα δύο πλάγια άουτ ασίστ ήταν η κολόνα στην άμυνα του ΑΟ Χαλκίς.
 5. Βασίλης Τριανταφύλλου: Ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον σοβαρό μετρημένο και πολυ καλό φέτος “γεννιοφόρο” αμυντικό του Αμαρυνθιακού.
 6. Νικος Καράπας : Ο νεαρός χαφ για ακόμα έναν αγώνα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και τον δικαιώνει με την απόδοση του.
 7. –  Γαβριήλ Σούλας: Δημιουργούσε σκόραρε και μάλιστα τρεις φορές στο πρώτο διπλό των “Νοτίω픨συο πρωτάθλημα
 8. –  Γαβριήλ Στραφτιώτης : Πολλά χιλιόμετρα στο κέντρο των Γουβών όταν έγινε αλλαγή λόγω κούρασης η απώλεια του φάνηκε στο κέντρο του Ευβοικού Γουβών.
 9. Παναγιώτης Καραντάκης: Χατ τρικ για τον σεντερ φορ της Μακρυκάπας και απόδοση σε υψηλά στάνταρ.
 10. Νίκος Μαστροκώστας: Δημιούργησε σκόραρε ήταν το “Α” και το “Ω” για τον Ταμυναικό
 11. Κώστας Κανάνι: Εξαιρετικός μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της Σκεπαστής

MVP της αγωνιστικής Νίκος Μαστροκώστας: Άνοιξε το σκορ και ξεκλείδωσε την άμυνα της Αιδηψού, με μαγικό τακουνάκι ασίστ έδωσε το δεύτερο γκολ , και με σέντρα ξυραφιά το τρίτο είναι ο ΗΓΕΤΗΣ του φετινού Ταμυναικού.

Προπονητής της αγωνιστικής Ηλίας Οικονομίδης: Με υπομονή πειθαρχία και εξαιρετικό κοουτσάρισμα γύρισε το ματς και μετέτρεψε το 2-0 και 3-2 σε 4-7 για την Κάρυστο , η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα  στο μεγάλο διπλό στην Γυμνού λίγες μέρες μετά το στραπάτσο του αποκλεισμού στο Κύπελλο.