Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

 1. Θανάσης Σακκής(Αμαρυθνθιακός): Έπιασε το πέναλτι στο 90’ και κράτησε την νίκη για την ομάδα του
 2. Βασίλης Κολιόπουλος(ΑΟ Χαλκίς): Άπειρες πλαγιοκοπήσεις μία συνεχή απειλή για την άμυνα του Ελλήσποντου πέτυχε και γκολ .
 3. Στέλιος Μπαλαμπάνης(Μακρυκάπας): Όργωσε 
 4. Νίκος Καψάλας(Σκεπαστή): Κομβικός παίχτης για την φετινή Σκεπαστή διέπρεψε και σαν στόπερ στο Αυλωνάρι σταματώντας όλες τις επιθέσεις των γηπεδούχων.
 5. Παναγιώτης Γκρινιάρης(Μακρυκάπα): Σίγουρος στις επεμβάσεις, σωστός αμυντικά μία αρχοντική εμφάνιση απέναντι σε πολύ καλούς επιθετικούς.
 6. Γιώργος Αυλωνίτης (ΑΠΚΟ Δροσιά): Το καλύτερο φετινό παιχνίδι του νεαρού αμυντικού μέσου που καθιερώνεται σε αυτήν την θέση απ΄το Γιώργο Λάμπρο και τον δικαιώνει με εμφανίσεις σαν της Κυριακής.
 7. Παναγιώτης Μηλόπουλος(Αιδηψός): Πέτυχε το γκολ της νίκης, ήταν μία διαρκή απειλή για την άμυνα των γηπεδούχων.
 8. Αναστασίου Μάνος(Ταμυναικός): Το μυαλό, ο ηγέτης στην μεσαία γραμμή και να σκεφτεί κανείς ότι έσφιξε τα δόντια για να παίξει στον αγώνα.
 9. Γιάννης Κυριάκου(Αιδηψός): Δύο γκολ εξαιρετική παρουσία για «πρώην» τερματοφύλακα δε τα πήγε και άσχημα!!!!
 10. Γιάννης Λάμπρου(ΑΠΚΟ Δροσιάς): Ηγετική παρουσία δύο γκολ αναστάτωνε όποτε ήθελε και με οποιαδήποτε τρόπο την αντίπαλη άμυνα.
 11. Γιάννης Μώρος(Ταμυναικός): Τρία γκολ σε 45’ το ένα καλύτερο από το άλλο πήρε από το χέρι τον Ταμυναικό και τον οδήγησε στην νίκη.

 

Προπονητής της  αγωνιστικής(Γιώργος Δημητρίου): Με σωστό και υπομονετικό κοουτσάρισμα ψάχνοντας το ματς μέχρι το 90’ πήρε την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με ανατροπή .

ΜVP της αγωνιστικής Γιάννης Μώρος (Ταμυναικός): Πέτυχε τρία γκολ σε 45’ λεπτά και είναι σε «διαβολοβδομάδα» σκοραρίσματος  η δική του αγωνιστική άνοδο έχει παρασύρει και την ομάδα του από νίκη σε νίκη.