Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται οι Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών και συνεργατών του Δυνατά & Αθλητικά.

 1. Κώστας Μπασινάς (Αυλωνάρι):Δεύτερο σερί παιχνίδι κράτα το μηδέν και δείχνει με το καλήμερα ότι θα είναι η εγγύηση κάτω από τα δοκάρια του Αυλωναρίου!
 2. Παναγιώτης Ρούσσος (Απόλλων Ερέτριας): Ένα ακόμα καλό παιχνίδι για τον παίκτη του Απόλλωνα που καλύπτει όλους τους χώρους μέσα στο γήπεδο!
 3. Σπύρος Νάτσης (Αμαρυνθιακός): Καθοριστικός στην αμυντικά και επιθετικά κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης του αγώνα.
 4. Άρης Πουρνής (Μακρυκάπα): Πέτυχε γκολ και αναχαίτισε με επιτυχία τους αντίπαλους επιθετικούς.
 5. Θανάσης Τσούτης (ΑΟ Χαλκίς): Ο “ηγέτης” στην άμυνα του ΑΟΧ σαν το παλιό καλό κρασί ξεχωρίζει με την αγωνιστική παρουσία και σε αυτόν το αγώνα.
 6. Νίκος Καψάλας (Σκεπαστή):Το “Α” και το “Ω” στο ντέρμπι με την Αιδηψό δύο γκολ και ηγετική παρουσία στην μεσαία γραμμή.
 7. Δημητρης Τσούτσης (Αμαρυνθιακός): Ακόμα ένα καθοριστικό γκολ αυτό της νίκης για το “πολυεργαλείο” του Αμαρυνθιακού που δείχνει φέτος να κάνει μια εξαιρετική χρονιά.
 8. Δημήτρης Μακρυνικόλας (Αυλωνάρι): Ο νεαρός όργωσε το γήπεδο γρήγορος ουσιαστικός μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Ταμυναικού.
 9. Αλέξανδρος Ρούσσος (Κάρυστος): Χατ τρικ και παρουσία επιθετικού μεγαλυτέρων κατηγοριών .
 10. Δημήτρης Χατζηαθανασίου (Αρτεμησιακός)μικρός μεγάλος του Αρτεμησιακού δημιουργεί σκοράρει και είναι η μεγάλη αποκάλυψη του φετινού πρωταθληματος μέχρι τώρα.
 11. Κώστας Αναγνώστου (Λήλας Βασιλικού): Ο ταχύτατος επιθετικός έτρεξε πάλεψε και δυσκόλεψε αφάνταστα την άμυνα του Απόλλωνα Ερ.!

MVP της αγωνιστικής: Νίκος Καψάλας(Σκεπαστή): Δυο γκολ και εμφάνιση ηγετική στο τοπικό ντέρμπι με την Αιδηψό για τον μεσο της Σκεπαστής που έτρεξε , έκοψε, πάσαρε , μάρκαρε κάνοντας τα πάντα για την πρωτη νίκη της ομαδας.

Προπονητής της αγωνιστικής: Στάθης Κατσικόγιαννης(Σκεπαστή): Η δουλειά του μιλάει μέσα στο γήπεδο μεγαλώνοντας μέρα με την μέρα την ομάδα σε όλα τα επίπεδα με εξαιρετικό στήσιμο και κοουτσάρισμα πήρε το ντέρμπι και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.