Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής καθώς τον καλύτερο προπονητή, και τον MVP της αγωνιστικής.

 1. Βασίλης Αλατζας: Με δύο σπουδαίες επεμβάσεις στο ενεργητικό του κράτησε το «μηδέν» και τον βαθμό για την Σκεπαστή.
 2. Γιώργος Ξυράφης(Αυλωνάρι): Πολύ καλός αμυντικά κράτησε την θέση του και παιχνίδι, εξελίσσεται και βελτιώνεται συνεχώς, ένα παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.
 3. Γεωργιόπουλος Γιώργος (Κάρυστος): Απροσπέλαστος αμυντικά με καλές επιθετικές ενέργειες πέτυχε το καθοριστικό γκολ της νίκης
 4. Kαρατζάς Βασίλης (Ταμυναικός): Σταθερός, αποτελεσματικός διάβαζε τις φάσεις και έκοβε τις επιθέσεις ″εν τη γενέσει″!
 5. Γιώργος Παπίλας (Λήλας Β.): Ο “capitano” του Λήλα για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν όλος ο ″ποταμός″, σκόραρε από τα έντεκα βήματα ξορκίζοντας το κακό (χαμένο πέναλτι στην Αμάρυνθο), είναι ο πρώτος σκόρερ στην ομάδα σε μία δύσκολη χρονιά για τους Βασιλικαριώτες.
 6. Γιώργος Λούρος (Μακρυκάπα):  Ο εγκέφαλος της Μακρυκάπας. Κατεύθυνε εξαιρετικά τους συμπαίκτες του και από δικές του ασίστ τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του.
 7. Μυρτέζα Αντώνης(Αμαρυνθιακός): Πολλά τρεξίματα δημιουργία επανήλθε μετά από 4 αγωνιστικές έδειξε ένα πολύ καλό και αλλαγμένο πρόσωπο αγωνιστικό.
 8. Κώστας Αλεξίου (Λήλας Βασιλικού): Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ ανοίγοντας τον δρόμο για την νίκη έπαιξε και σέντερ φορ βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στην πρώτη της νίκη .
 9. Πέτρος Στρατης (Ελλήσποντος):λύκος κι αν γέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, δεν ξέχασε την τέχνη του, με δύο δικά του γκολ πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους «Πρόσφυγγες»
 10. Γιώργος Ζαχαριάς (ΑΟ Χαλκίς): Πανταχού παρόν στο γήπεδο της Ερέτριας για τον ΑΟΧ έτρεξε μοίρασε έδωσε ασίστ ηγετική εμφάνιση.
 11. Ανδρέας Μήτρου (Μακρυκάπα): Όργωσε κυριολεκτικά όλη την αριστερή πλευρά του γηπέδου και προκαλούσε πανικό με τις επελάσεις του στην αντίπαλη άμυνα

 

Προπονητής της  αγωνιστικής Γιώργος Κρόκος (Ελλήσποντος):Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για ένα προπονητή που δικαιώνεται μέσα στον γήπεδο εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με μόλις μία ήττα σε 5 αγώνες.

ΜVP της αγωνιστικής Πέτρος Στρατής (Ελλήσποντος) : Δεν ήρθε για τα τελευταία ποδοσφαιρικά ένσημα στην Νέα Λάμψακο και το δείχνει έμπρακτα τις πρώτες 5 αγωνιστικές 2 γκολ στην Αιδηψό και σπουδαία εμφάνιση… είναι ακίνδυνη η τρέλα του και μας αρέσει.