Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 6ης αγωνιστικής  τον καλύτερο προπονητή και τον MVP της αγωνιστικής.

 1. Αποστόλης Σωτηρόπουλος (ΑΠΚΟ Δροσιάς): Αρκετές επεμβάσεις στο ενεργητικό του κράτησε όρθια την -νυν- ομάδα του απέναντι στην πρώην καμία ευθύνη για τα τρία γκολ.
 2. Μιχάλης Γιαλός (Ελλήσποντος): Αμυντικά άριστος, επιθετικά ώριμος και δημιουργικός μόνιμη πηγή κίνδυνου για την αντίπαλη άμυνα.
 3. Παναγιώτης Καραγκούνης (Αιδηψός): Μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο νεαρός οπισθοφύλακας γέννημα θρέμμα της, άριστος αμυντικά βοήθησε επιθετικά.
 4. Μάριος THACI (Κάρυστος): Μπήκε σαν αλλαγή και έγινε το πρόσωπο του αγώνα με το γκολ στο 94’ ο μικρός μεγάλωσε και ο Οικονομίδης τον πέταξε στα βαθιά και δικαιώθηκε.
 5. Βασίλης Τριανταφύλλου (Όλυμπος Γυμνού): Είναι ο παίχτης που δίνει το εκατό τις εκατό σε κάθε ματς σκόραρε και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
 6. Ντένις Πασάι (Μακρυκάπα): Έτρεξε έκοψε δημιούργησε αναγεννημένος στην φυσική του θέση σαν αμυντικό χαφ.
 7. Δημήτρης Τρεπεκλής (ΑΟ Χαλκίς): Σε κάθε αγώνα κερδίζει και ένα στοίχημα! Έχει αφήσει το παρελθόν πίσω, σκόραρε αλλά δεν νίκησε ο ΑΟ Χαλκίς.
 8. Κώστας Τηλιόπουλος (Σκεπαστή): Πέτυχε γκολ δημιούργησε έτρεξε στο παιχνίδι που έσπασαν καρδιές μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
 9. Γκέρσι Τόρα (Ερέτρια): Πέτυχε γκολ είχε δύο δοκάρια και ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Καλοχωρίου/Παντειχίου.
 10. Πέτρος Στρατής (Ελλησποντος): Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο με δύο γκολ ακόμα στο ενεργητικό του περνά δεύτερη ποδοσφαιρική νιότη ο «Ροζέ Μιλά της Λαμψάκου»
 11. Γιάννης Μώρος (Ταμυναικός): Εχει πάρει τον Ταμυναικό από το χέρι και τον οδηγεί ψηλά, γκολ για όσκαρ, εμφάνιση SUPER STAR.

Προπονητής της αγωνιστικής ο Βαγγέλης Ντόβολης (Ταμυναικός): Έχει αναμορφώσει τον Ταμυναικό με καλή αμυντική λειτουργία και σαφές αγωνιστικό πλάνο… Έχει δεχτεί ένα γκολ με πέναλτι στο κύπελλο και ένα αυτογκόλ στο πρωτάθλημα.

MVP της αγωνιστικής ο Μάριος THACI (Κάρυστος): Ο νεαρός αμυντικός όχι μόνο κολύμπησε στα βαθιά με την αγωνιστική του παρουσία σε όλο το παιχνίδι απέναντι σε ικανότατους επιθετικούς πέτυχε το γκολ που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στα «Δελφίνια» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

*σημ.: τα στοιχεία για την ″συγκρότηση″ της 11άδας της αγωνιστικής κλπ, το ″Δ & Α″ τα αντλεί από τους συνεργάτες του και από τους ανταποκριτές του.