Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της 6ης αγωνιστικής, τον καλύτερο προπονητή και τον MVP της αγωνιστικής.

  1. Γιώργος Κότσαρης (Ταμυναϊκός)
  2. Γιάννης Καντζούρας (Αναγέννηση Μαντουδίου)
  3. Ανέστης Πετράκης (Απόλλων Ερέτριας)
  4. Θωμάς Γεωργαντόπουλος (Ελλήσποντος)
  5. Κλέντιο Καράι (Ελλήσποντος)
  6. Κώστας Τηλιόπουλος (Αναγέννηση Μαντουδίου)
  7. Γιώργος Καράβολας (Κάρυστος)
  8. Γιάννης Σιαράπης (Αμαρυνθιακός)
  9. Γιώργος Κωνστάνταγκας (Απόλλων Ερέτριας)
  10. Κώστας Κανάνι (Ταμυναϊκός)
  11. Γκέρσι Τόρρα (Αμαρυνθιακός)

Ο MVP της αγωνιστικής ο Γιώργος Κωνστάνταγκας (Απόλλων Ερέτριας): Ο έμπειρος στράικερ σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του που επιζητούσε τους τρεις βαθμούς, έδειξε την ποιότητα του και την εκτελεστική του δεινότητα  στον αγωνιστικό χώρο, σκοράροντας δύο τέρματα στον αγώνα, και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη βοηθώντας να απομακρυνθεί βαθμολογικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Προπονητής της αγωνιστικής ο Αντώνης Τσαραντάνης(Απόλλων Ερέτριας): Η ομάδα του ο Απόλλων Ερέτριας δεν είχε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα με την ομάδα να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Επιζητούσε ένα τρίποντο της νίκης για να ξεκολλήσει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Με σωστή τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι ο Απόλλων Ερέτριας ανέτρεψε πολύ γρήγορα την εις βάρος του κατάσταση που η ομάδα του έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκορ και να πάει προηγούμενος στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Απόλλων Ερέτριας κατάφερε να φτάσει σε μία μεγάλη ευρεία νίκη, που τον ξεκολλάει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και δίνοντας στην ομάδα την απαιτούμενη αγωνιστική ψυχολογία για την συνέχεια, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της που είναι το πλασάρισμα ψηλά στην βαθμολογία.

 

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Μανώλης Βέττας – Κώστας Πουρνής