Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 7ης αγωνιστικής  τον καλύτερο προπονητή και τον MVP της αγωνιστικής.

 1. Κώστας Μπασινάς (Αυλωνάρι): Κράτησε το μηδέν, ήταν εγγύηση και έδειξε σταθερότητα στην μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ελλήσποντου.
 2. Μάριος Καρλατήρας (Ερέτρια): Αμυντικά άριστος , επιθετικά συνεπής μία εξαιρετική αγωνιστική παρουσία.
 3. Ανέστης Πετράκης (Αμαρυνθιακός): Αν και μπήκε στο παραπέντε στην ενδεκάδα είχε μία εξαιρετική παρουσία άριστος αμυντικά, δημιουργικός επιθετικά.
 4. Βασίλης Αναστασίου (Ταμυναικός): Με δικό του τέρμα άνοιξε ο δρόμος για την εύκολη νίκη του Ταμυναικού κάθε παιχνίδι και καλύτερος σταθερή αξία στο κέντρο της άμυνας.
 5. Παναγιώτης Γεωργίου (ΑΟ Χαλκίς): Ο ηγέτης στην άμυνα τυο ΑΟ Χαλκίς ακόμα μία σοβαρή  και αλάνθαστη παρουσία.
 6. Δημήτρης Μανδράκας (Ταμυναικός): Ο παίχτης ομάδα, κλειδί στην αμυντική και δημιουργική λειτουργία του Ταμυναικού, άψογος αμυντικά, συνεπής και αλάνθαστος στην δημιουργία και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.
 7. Σπύρος Γκάβαλης (Μακρυκάπα): Μπήκε αλλαγή και βοήθησε τα μέγιστα στην μεγάλη ανατροπή, ενώ είχε την ασίστ στο δεύτερο και νικητήριο γκολ
 8. Νίκος Ζαχαριάς (ΑΟ Χαλκίς): Δύο γκολ και ακόμα μία ηγετική εμφάνιση για τον φορμαρισμένο μεσοεπιθετικό.
 9. Γιώργος Κωνσταντάγκας (Μακρυκάπα): Ο «MISTER GOAL» των Λύκων τους οδήγησε σε μια ακόμα μεγάλη νίκη!
 10. Κώστας Τσιάκος (Αυλωνάρι): Ασίστ στο γκολ, κέρδισε την αποβολή του τερματοφύλακα Τόρα, ήταν μια  μόνιμη πηγή κινδύνου.
 11. Αλέξανδρος Ρούσσος (Κάρυστος): Δύο γκολ και πληθωρική παρουσία ο επιθετικός των Δελφινιών είναι η αιχμή του δόρατος στην ομάδα του Ηλία Οικονομίδη.

Προπονητής της αγωνιστικής ο Βαγγέλης Ζέρβας (Μακρυκάπα): Το διπλό της αγωνιστικής , έσπασε το αήττητο της Σκεπαστής έκανε την ανατροπή παρότι, δεν είχε βασικά στελέχη στην εντεκάδα όπως οι Μπαλαμπάνης, Μαστροκώστας, Λειβάδίτης, “μπολιάζει” με μέταλλο πρωταθλητή τους Λύκους και όπου βγει.

MVP της αγωνιστικής Κώστας Τσιάκος (Αυλωνάρι): Ο νεαρός Πειραιώτης επιθετικός συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα στο πρωτάθλημα και ηγείται της ομάδας του Γιώργου Τζοκα, δεν κρύβεται στα δύσκολα και παίρνει από το χέρι την ομάδα του, με ασίστ στο γκολ και προσωπικές ενέργειες, άλλωστε ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται. 

*σημ.: τα στοιχεία για την ″συγκρότηση″ της 11άδας της αγωνιστικής κλπ, το ″Δ & Α″ τα αντλεί από τους συνεργάτες του και από τους ανταποκριτές του.