Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει:

 

 • Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές  της 7ης αγωνιστικής
 • τον καλύτερο προπονητή

και τον MVP της αγωνιστικής.

 1. Κόκκινος Kώστας(Ελλήσποντος): Σταθερός, κατεύθυνε την άμυνα του κράτησε ανέπαφη την εστία βοηθώντας την ομάδα του να πάρει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα
 2. Παναγιώτης Τσούτσης(Αμαρυνθιακός): Εξαιρετική παρουσία αμυντικά απέναντι σε αξιόλογους επιθετικούς… σημαντική και ουσιώδη η συμβολή του στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.
 3. Βασίλης Καρατζάς(Ταμυναικός): Για ακόμα ένα παιχνίδι ο έμπειρος αμυντικός ήταν ο ΑΡΧΗΓΟΣ του ΤΑΜΑΥΝΑΙΚΟΥ σε ανασταλτικό και δημιουργικό είναι σαν το παλιό καλό κρασί.
 4. Αργύρης Σακκάς(ΑΠΚΟ Δροσιάς):Πέτυχε το γκολ τρίποντο για την ομάδα του … είχε συμμετοχή και συμβολή σε όλο το επιθετικό κομμάτι του ΑΠΚΟ Δροσιάς
 5. Θεόφιλος Σπανός(ΑΠΣ Σταυρός): Με την παρουσία του βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη της ομάδας έχοντας και αυτός συμβολή στο πρώτο γκολ της ομάδας του.
 6. Βασίλης Κωνσταντόπουλος(Λουκίσια): Κάλυψε τον χώρο της μεσαίας γραμμής με επιτυχία εξαιρετικός επιθετικά σημείωσε το γκολ της ομάδας του με κεφαλιά.
 7. Λεωνίδας Μεγάλος(Αρτάκη) Δύο γκολ , συμμετοχή σε όλο το αγωνιστικό κομμάτι του ΑΟΝΑ μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα
 8. Νίκος Γκίκας(Ελλήσποντος): Έτρεξε ασταμάτητα και δημιούργησε συνεχώς προβλήματα στην άμυνα της Ερέτριας. Ήταν ο ΄Χρυσός ¨σκόρερ στη νίκη του Ελλησπόντου.
 9. Παλαιολόγος Βασίλης(Νηλέας Νεοχωρίου): Έδωσε πολλές μάχες και τις περισσότερες τις κέρδισε. Με υπέροχη προσωπική ενέργεια πέτυχε το γκολ της ομάδας του.
 10. Σωτήρης Μακρής(Αιδηψός): Πέτυχε δύο γκολ ….με το δικό του γρήγορο γκολ έφυγε το άγχος της ομάδας αρκετά κινητικός και δραστήριος σε όλο το παιχνίδι.
 11. Τζέσυ Μπράχα(Ταμυναικός): Πέτυχε χατ τρικ σε μία χρονιά που είναι ίσως η ποιο ώριμη του ποδοσφαιρικά με σταθερότητα και ουσία στο παιχνίδι.

Ο MVP της Αγωνιστικής ο Τζεσυ Μπράχα (Ταμυναικός): Πέτυχε χατ ρικ ειναι στην κορυφή των πρώτων σκόρερ μαζί με τους Γκέρσι Τόρα και Ανδρέα Μήτρου είναι στην ποιο ώριμη χρόνια της καριέρας του απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή δικαιώνοντας τον με την γηπεδική του παρουσία.

Προπονητής της Αγωνιστικής ο Γιώργος Κρόκος(Ελλησποντος): Πρώτη του νίκη την φετινή περίοδο που στο Ελλήσποντο προσπαθεί να δημιουργήσει μία νέα ομάδα συνδυάζοντας και την ανανέωση των “Προσφύγων” ήταν μία νίκη κομβικής σημασίας για την συνέχεια.