Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει:
- την καλύτερη ενδεκάδα της 8ης αγωνιστικής
- τον καλύτερο προπονητή
- και τον MVP της αγωνιστικής
- Βασίλης Αλατζας (Σκεπαστή): Με τρεις σωτήριες επεμβάσεις κράτησε την ομάδα του ζωντανή και την βοήθησε να πάρει το διπλό και να επιστρέψει στιςε νίκες
- Γιάννης Διοκμετζίδης (ΑΠΚΟ Δροσιάς): Δημιουργικός, άριστος αμυντικά ο «μικρός» μεγαλώνει παιχνίδι με παιχνίδι και είναι πολύτιμη μονάδα για τον ΑΠΚΟ.
- Γιάννης Κ. Τσολακος (ΑΟ Χαλκίς): Αμυντικά δεν πιέστηκε και του δόθηκε η δυνατότητα να δημιουργήσει επιθετικά, από τα πόδια του ξεκινάει το πρώτο γκολ.
- Νίκος Βελαέτης (Ερέτρια): Κυρίαρχος στο ψηλό παιχνίδι , άριστος στις επεμβάσεις του στην περιοχή, περιόρισε το μεγάλο επιθετικό ατού της Καρύστου Αλέξανδρο Ρούσσο.
- Σελίμ Μυρτέζα (Αμαρυνθιακός): Ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σε μία από τις κορυφαίες γραμμές κρούσεις της κατηγορίας, άριστος αμυντικά με ουσιαστική συμμετοχή στην ανάπτυξη.
- Ροέλ Αντζέλι (Ερέτρια): Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι , ατελείωτα χιλιόμετρα στον άξονα , περιόρισε αισθητά τον Σούλα, κινητήριος μοχλός στην ανάπτυξη της ομάδας του
- Βασίλης Κολιοπουλος (ΑΟ Χαλκίς): Σε διπλό ρόλο και μπακ και χαφ είχε ασιστ στο γκολ και διαρκή καλή παρουσία σε όλο το πρωτάθλημα
- Νίκος Γκίκας (Μακρυκάπα): αεικίνητος, πανταχού παρών, ΄΄κατάπιε΄΄ πολλά χιλιόμετρα στο ντέρμπι με τον Αμαρυνθιακό! Άριστος στα αμυντικά, όσο και στα δημιουργικά του καθήκοντα! Σίγουρα ένα από τα πολυτιμότερα ΄΄εργαλεία΄΄ του Βαγγ. Ζέρβα!
- Δημήτρης Ζουζουλής (Σκεπαστή): Εκπληκτική και αέρινη παρουσία, ήταν ασταμάτητος, σημειώνοντας και τα τρία τέρματα στην νίκη της ομάδας του!
- Χρήστος Βαρσαμάς (ΑΠΚΟ Δροσιάς): Είναι ο φυσικός ηγέτης του ΑΠΚΟ δύο γκολ και ηγετική παρουσία στην ποιο ώριμη και ουσιαστική του ποδοσφαιρική χρονιά.
- Γιάννης Μώρος (Ταμυναικός): Δυο γκολ μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Ελλήσποντου… Δικαίωσε για μια ακόμα φορά την παρουσία του στην κορυφαία εντεκάδα του πρωταθλήματος, ενώ οδηγεί τον Ταμυναϊκό προς την κορυφή.
*Κορυφαίος προπονητής της αγωνιστικής ο Δημήτρης Βαλκάνος (Απόλλων Ερέτριας): Σπουδαίο διπλό στην δυνατή έδρα της Καρύστου δείχνοντας μέταλλο πρωταθλητή αν σταθεροποιήσει την απόδοση της ομάδας του σίγουρα θα διεκδικήσει πρωτάθλημα μέχρι τέλους.
*ΜVP της αγωνιστικής ο Δημήτρης Ζουζουλής (Σκεπαστή): Τρία γκολ σε ένα ημίχρονο ηγετική παρουσία για ακόμα ένα παιχνίδι για το «Πειρατικό της Σκεπαστής» είναι αδιαμφισβήτητα ο SUPER STAR της ομάδας και το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.
*σημ.: τα στοιχεία για την ″συγκρότηση″ της 11άδας της αγωνιστικής κλπ, το ″Δ & Α″ τα αντλεί από τους συνεργάτες του και από τους ανταποκριτές του.