Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει:

 • την καλύτερη ενδεκάδα της 8ης αγωνιστικής
 • τον καλύτερο προπονητή
 • και τον MVP της αγωνιστικής
 1. Διαμαντής Ζωντός(Ταμυναικός): Σταθερός κατευθηνε την άμυνα του Ταμυναικού με μαεστρία , όπου χρειάστηκε ήταν παρόν.
 2. Ροέλ Αντζελι(Απόλλων Ερέτριας): Αμυντική προσήλωση και σε συγκέντρωση σε υψηλά ποσοστά, άριστος στις μεταβιβάσεις και στην δημιουργία.
 3. Ανέστης Πετράκης(Αμαρυνθιακός): Απροσπέλαστος αμυντικά , άριστα επιθετικά, σε ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια.
 4. Βασίλης Τριανταφύλλου(Όλυμπος Γυμνου): Ο σκόρερ των δύο τερμάτων, έχει την εμπειρία και τη προσωπικότητα που τον κάνει απαραίτητο στον Όλυμπο
 5. Γιάννης Τσολάκος(ΑΟ Χαλκις): Δεν πέρασε κουνούπι ,εξαιρετική παρουσία απέναντι σε πολύ καλη επιθετικη γραμμή όπως του ΑΠΚΟ Δροσιάς.
 6. Αντώνης Μυρτέζα(Αμαρυνθιακός): Πέρασε από τα πόδια όλο το παιχνίδι του Αμαρυνθιακού με πολύ τρέξιμο και ηγετική παρουσία στην μεσαία γραμμή.
 7. Φώτης Βεσέλι(Απόλλων Ερέτριας): Μηχανή καταγραφής χιλιομέτρων , πάθος, δύναμη, δημιουργία, για τον ποδοσφαιριστή που θέλει κάθε προπονητής στην ομάδα του.
 8. Παναγιώτης Ηλίας(Αυλωνάρι): Γκολ , ασίστ για ένα από τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς εδώ και δεκαετίες στο ΕΥΒΟΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, αποδεικνύει ότι η ηλικία φαίνεται στο γήπεδο και αυτός είναι αιώνιος έφηβος και ηγέτης του Αυλωναρίου.
 9. Νικος Μαστροκώστας(ΑΟ Χαλκίς): Δυο γκολ για τον έμπειρο στραικερ και επιστροφή στα γκολ σε ένα χρονικό σημειο που η ομάδα χρειάζεται την εμπειρία του και την ηγετική φυσιογνωμία του.
 10. Αντώνης Μπαρώτας(Όλυμπος Γυμνού): Κομβική η παρουσία στην ομάδα του, ένας πραγματικός ηγέτης, δημιουργός και των δύο τερμάτων της ομάδας του.
 11. Νίκος Λειβαδίτης(Μακρυκάπας): Κάνει όλη την αθόρυβη δουλειά αυτή που δεν φαίνεται στο γήπεδο , για ακόμα ένα φετινό ματς ήταν εξαιρετικός.

Κορυφαίος προπονητής της αγωνιστικής  Δημήτρης Αντωνόπουλος(Όλυμπος Γυμνού): Με την ψυχραιμία που τον διακρίνει , την ταπεινότητα, και την πολύ δουλειά πήρε το σημαντικότερο διπλό του Ολύμπου Γυμνού την φετινή χρονία που τον κρατά ζωντανό στην υπόθεση σωτηρία.

ΜVP της Αγωνιστικής Παναγιώτης Ηλίας(Αυλωνάρι):Πατάει τα δεύτερα “αντα” οδηγεί τους μπόμπιρες του Αυλωναρίου σε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, πέτυχε γκολ , έδωσε ασίστ, δείχνει ότι η ηλικία είναι μία ημερομηνία στα χαρτιά, στο γήπεδο αγωνίζεται σαν έφηβος, είναι ο ΗΓΕΤΗΣ της ομάδας χαιρόμαστε να τον βλέπουμε να αγωνίζεται ακόμα.