Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής καθώς  τον καλύτερο  προπονητή, και  τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται ο Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών του site.

 1. Νίκος Μητακίδης: Ο έμπειρος πορτιέρο του Ταμυναικού με καίριες επεμβάσεις του σταμάτησε τους αντίπαλους επιθετικούς
 2. Δημήτρης Ζουλιώτης: Ο δεξιός οπισφοφύλακας του Ηρακλή ήταν άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα και παράλληλα ανέβηκε αρκετές φορές την δεξιά πλευρά δημιουργώντας ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.
 3. Σωτήρης Ανδρέου: Ο αριστερός ακραίος της Σκεπαστής περιόρισε τον προσωπικό του αντίπαλο κάνοντας παράλληλα αρκετές κούρσες από την πλευρά του.
 4. Βασίλης Καρατζάς: Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Αυλωναρίου ήταν σχεδόν απροσπέλαστος και παράλληλα με δικό του γκολ ξεκίνησε η αντεπίθεση του Αυλωναρίου για την ανατροπή.
 5. Νίκος Κούτρας:Εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι κατέβασε μπάλα μοίρασε παιχνίδι και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης του Ταμυναικού
 6. Γιάννης Τσολάκος: Έτρεξε αμέτρητα χιλιόμετρα στο Τσαρπάλειο ήταν κυματοθράυστης μπρόστά από τους δύο στόπερ, μοίρασε μπάλα με επιτυχία.
 7. Δημήτρης Χασάνδρας: Δύο γκολ για τον επιθετικό της Μακρυκάπας ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Προκόπι.
 8. Γιώργος Πέππας :Ο “ξανθομάλλης” μεσοεπιθετικός του Αυλωναρίου έκανε τα πάντα πάτησε όλο το γήπεδο πέτυχε δύο γκολ έδειξε ότι καθοδηγούμενος από τον μέντορα Βαγγέλη Ντοβολη είναι άλλος ποδοσφαιριστής από το λεγόμενο πάνω ράφι.
 9. Νίκος Κουζούλογλου: Ο επιθετικός του Ελλήσποντου εκτός του γκολ που πέτυχε έβαλε σε αρκετές περιπτώσεις δύσκολα στους αντίπαλους επιθετικούς.
 10. Κώστας Κανάνι: Ο βασικός υπαίτιος για την πρώτη νίκη του Λήλα. Πέτυχε δύο γκολ και από δική του σέντρα επιτυγχάνεται το αυτογκόλ του Ολύμπου.
 11.  Ιντρίτ Μπιμπάι: Με δικό του γκολ η Αιδηψός πήρε τη νίκη αποτελώντας μόνιμο πονοκέφαλο για την αντίπαλη άμυνα.

O MVP της αγωνιστικής είναι ο Κώστας Κανάνι που με την συνολική του παρουσία στον αγώνα και τα δύο του γκολ οδήγησε τον “ποταμό” στην πρώτη του νίκη στο πρωταθλημα και μάλιστα εκτός έδρας.

Ο προπονητής της αγωνιστικής είναι ο Τάσος Ταυταρίδης μετά από δύο ηχηρά χαστούκια τις δύο πρώτες αγωνιστές συσπείρωσε τον Λήλα Β., δουλεύοντας όπως αυτός ξέρει χωρίς πολλά λόγια , και με έργα πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Λήλα Βασιλικού.