Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής καθώς  τον καλύτερο  προπονητή, και  τον MVP της αγωνιστικής.

Είναι μία στήλη που επιμελούνται ο Μανώλης Βέττας και Γιάννης Κικίδης με τη γνώμη και στήριξη όλων των συντακτών του site.

1.Βασίλης Αλατζάς: Ο τερματοφύλακας των Μαυραετών με τις επεμβάσεις του και την συνολική του παρουσία ήταν κέρβερος κάτω από την εστία της Δόξας Προκοπίου.

2.Σελίμ Μυρτέζα: Ο υψηλόσωμος δεξιός οπισθοφύλακας βοήθησε επιθετικά , αλάνθαστος αμυντικά με πολύ τρέξιμο σε όλο το 90λεπτο.

3.Γιάννης Καραλής: Ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι μετά την επιστροφή του από την τιμωρία με αυτόν στην ενδεκάδα ο Λήλας Β. είναι αήττητος σε πρωταθλημα και κύπελλο.

4.Βασίλης Αναστασίου: Μοντέρνος αμυντικός ,έξυπνος, με πολύ καλή παρουσία ανασταλτικά, αλάνθαστος βοήθησε πολύ στην δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας του.

5.Γιώργος Παπίλας: Ο ΚΑΠΙΤΑΝΟ του Λήλα Βασιλικού ήρεμος, σοβαρός, ένας επιτελικός αμυντικός που βοηθάει τα μέγιστα με την εμπειρία του σε δημιουργία την ομάδα του.

6.Δημήτρης Σηφάκης: Έτρεξε πάτησε όλο το γήπεδο αμυντικά, επιθετικά, μια αστείρευτη πηγή ενέργειας,  δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι άλλη είναι η Μακρυκάπα με Σηφάκη και άλλη χωρίς.

7.Αντώνης Νικολάου: Ο αρχηγός του Ελλήσποντου για ακόμα ένα ματς έδειξε ότι είναι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας της Λαμψάκου έπαιξε όπου και όπως του είπε ο προπονητής του, είχε συμμετοχή στο γκολ της ισοφάρισης.

8.Ιωάννης Θαλασσινός του Β.: Ο αρχηγός της αήττητης Σκεπαστής πήγε παντού δεν άφησε σημείο του γηπέδου που να μην πάτησε , πέτυχε και γκολ στην νίκη με ανατροπή των Βορείων.

9.Τάσος Μαναρίτσας: Μία μηχανή γκολ για τον Ηρακλή Ψαχνών σκοράρει κατά ριπάς και τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες .

10.Δήμητρης Ζουζουλής: Σκοράρει με οποιαδήποτε τρόπο σουτ, κεφαλιά, πλασε, πρόσφατα έβαλε και στο ρεπερτόριο του το απ ευθείας χτύπημα φάουλ.

11. Παρασκευάς Λάζρι: Το Α και το Ω για τον ΑΟ Χαλκίς έβαλε το πρωτο ειχε μεγάλη συμμετοχή στο δεύτερο τελικά άξιζε η αναμονή μέχρι να αγωνισθεί.

 

Ο MVP της αγωνιστικής είναι ο Παρασκευάς Λάζρι ο ταχύτατος επιθετικός του ΑΟ Χαλκίς είναι μία από τις φετινές μεταγραφές που θα ξεχωρίσουν για τον ΑΟ Χαλκίς οι νερατζούρι  ψάχνουν ένα ηγέτη αγωνιστικά και ο Λάζρι έχει όλα τα χαρακτηριστικά αυτά.

 

Ο προπονητής της αγωνιστικής είναι ο Στάθης Κατσικόγιαννης ο“ΡΟΥΚΙ” στην κατηγορία βορειευβοιώτης προπονητής οδηγεί την Σκεπαστή αήττητη στο πρωταθλημα και κύπελλο πιστός στο αγωνιστικό του πλάνο δίνοντας ταυτότητα ομάδας στους Βόρειους.