Επική γκάφα από την ΕΠΟ στην κλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου συμμετέχουν οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων, αφού ενέκρινε, αρχικά, την συμμετοχή μη Κυπελλούχου για να έρθει εκ των υστέρων και να ακυρώσει την διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση του Κυπέλλου στην ΕΠΣ Κυκλάδων δεν ολοκληρώθηκε πέρσι και έχει απομείνει να διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός και ο τελικός, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Ως εκ τούτου, η ΕΠΣ ρώτησε τις τρεις ομάδες που είχαν απομείνει στον θεσμό, και οι οποίες αρνήθηκαν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας. Οπότε εντελώς αυθαίρετα, δηλώθηκε στην ΕΠΟ η Μύκονος που αγωνιζόταν πέρσι στην Γ’ Εθνική και δεν είχε πάρει μέρος στο τοπικό Κύπελλο.

Ο πρόεδρος την επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ Α. Δανιήλ αποδέχτηκε το έγγραφο της ΕΠΣ Κυκλάδων και έτσι τοποθετήθηκε το ανάλογο μπαλάκι στην κλήρωση.

Εκ των υστερών, η ΕΠΟ ήρθε να αποφασίσει ότι δεν κάνει δεκτή την συμμετοχή της Μυκόνου και όρισε επανάληψη της κλήρωσης του 4ου γκρουπ για την Τετάρτη 24/8.

Αυτό σημαίνει ότι δεν ισχύει το ζευγάρι ΑΟΝΑ – Ηλιούπολη και η Ευβοϊκή ομάδα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της για το ματς της επόμενης Τετάρτης 31/8