ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΕΠΣ Εύβοιας:

Την Δευτέρα 28/11/2022 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Νομού Ευβοίας, με μεγάλη επιτυχία, εκπαιδευτική ημερίδα για θέματα Διαιτησίας από το μέλος της Κ.Ε.Δ., κ. Μάνταλο Σταύρο ,υπεύθυνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης.

Στο εκπαιδευτικό μάθημα παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας  κύριος Stephen Bennett , o οποίος βοήθησε σημαντικά με την εμπειρία και τον λόγο του , τους παρευρισκόμενους.

Την εκπαιδευτική ημερίδα ξεκίνησε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ κ. Ιωάννης Ρέτσας  ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή τους.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ  οι κ.κ. Γεώργιος Πίσχινας  (Γενικός Γραμματέας) , Ιωάννης Λάμπρου (Ταμίας) και Καλυβίτης Κυριάκος (Μέλος).

Η Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Μάνταλο Σταύρο και Stephen Bennett που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την ενεργή τους συμμετοχή με αποτέλεσμα την επιτυχή διεξαγωγή του εκπαιδευτικού τους έργου με το οποίο εμπνέουν , καλλιεργούν και προωθούν  δεξιότητες και αξίες σε όλους.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις ευχαριστίες μας και στον αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη Γεώργιο για την παραχώρηση της αίθουσας που για ακόμη μια φορά στηρίζει τις ενέργειες και τα βήματα της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ.