Η Ματούλα Πύθουλα, η νεαρή διεθνής αμυντικός, ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από την ηλικία των 7 ετών και συγκεκριμένα πραγματοποίησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία Αλατσάτων εδώ στην Χαλκίδα.
Στην ηλικία των 12 χρόνων, έβγαλε το πρώτο της δελτίο και φόρεσε τη φανέλα των Αβαντίδων Χαλκίδας για έξι ολόκληρες αγωνιστικές περιόδους. Ακολούθησε η μεταγραφή της στις Ελπίδες Καρδίτσας και με την ομάδα της Θεσσαλίας κατέγραψε συμμετοχές στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση του Champions League Γυναικών!
Την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν ανήκε στο έμψυχο δυναμικό του Άρη Θεσσαλονίκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ματούλα Πυθουλα έχει παραστάσεις και από το εξωτερικό, καθώς αγωνίστηκε με τα χρώματα της Lokomotiv Plovdiv για ένα μήνα και αναδείχθηκε η καλύτερη αμυντικός την περσινή καλοκαιρινή περίοδο.

Πλέον η ίδια ανήκει επίσημα στο σύλλογο του Ευόσμου και θα ενισχύσει τις πράσινες “σταυροφόρες” στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Η Ευβοιωτισσα ΄΄Πυραυλακατος΄΄ μπορεί να παίξει με απόλυτη επιτυχία τόσο σαν δεξιά οπισθοφύλακας, όσο και σαν αμυντικό χαφ.
Πτυχιούχος ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων και το ποδόσφαιρο αποτελεί πηγή ζωής για τον εαυτό της.
Φιλόδοξη και η συμπεριφορά της είναι γεμάτη με ασυγκράτητο πάθος για τους τομείς που αγαπά και λατρεύει. Κατανοεί ανθρώπους, καταστάσεις και παίρνει σωστές αποφάσεις, παρατηρώντας προσεκτικά κάθε κίνηση της πριν προχωρήσει στο καθοριστικό βήμα!

Ο Αγροτικός Αστέρας ενέταξε στο δυναμικό του την έκτη μεταγραφική προσθήκη μετά τις Χαρά Δημητρίου, Μαγδα Τσουκαλά, Ευαγγελία Μαντατζή, Πόπη Σωτήρα και Έλλη Μπούκα.

Η Ματούλα Πύθουλα είναι κόρη του παλιού ποδοσφαιριστή και γνωστού προπονητή, Θανάση Πύθουλα, που ήταν και αυτός που την ΄΄έσπρωξε΄΄ στο ποδόσφαιρο και ήταν ο βασικός της δάσκαλος…
Από μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην Ματούλα Πύθουλα, που είναι άξια εκπρόσωπος της Εύβοιας στο Γυναικείο ποδόσφαιρο…