ΑΟ Χαλκίς και Απόλλων Ερέτριας έμειναν στο 1-1 κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν αμφότεροι έδαφος στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην Α’ κατηγορία.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Συγκεκριμένα ο Απόλλωνας στο α’ μέρος είχε την υπεροχή, προηγήθηκε με 0-1 και έλεγξε καλύτερα το παιχνίδι.

Στο β’ μέρος ο ΑΟΧ ξεκίνησε δυνατά έχοντας δυο καλές στιγμές, στο 50′ και στο 52′ με τους Λάζρι και Σαρρή να μην βρίσκουν στόχο. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 57′ με τον Λάζρι δείχνοντας έτοιμος για την ολική ανατροπή. Η αποβολή όμως στο 59′ του Α.Πατσιαβούρα άλλαξε τα δεδομένα και τα σχέδια του κ. Τόγια που θωράκισε την άμυνα προσπαθώντας να χτυπήσει στη κόντρα.

Ο Απόλλωνας έχοντας πλέον την αριθμητική υπεροχή, πίεσε, είχε καλές στιγμές για να πετύχει και άλλο τέρμα, ωστόσο τις σπατάλησε, δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ και έτσι έμεινε το 1-1 μέχρι το φινάλε.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:

26′ Ο Κωνσταντάγκας θα βρεθεί απέναντι από τον Γαλλή, θα κοντραριστεί όμως τελευταία στιγμή και θα χάσει σημαντική ευκαιρία .

ΓΚΟΛ 0-1…

31′ Η εξαιρετική σέντρα του Νικολάου θα βρει τον Μπαλάκα, η άπιαστη κεφαλιά του οποίου θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

40′ Ο Πετράκης θα απομακρύνει μπροστά από τον Μ. Πατσιαβούρα πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

50′ Ο Λάζρι μέσα στη περιοχή θα κοπεί από τους αμυντικούς με τους γηπεδούχους να ζητούν χέρι στη φάση αυτή.

52′ Ο Σαρρής εξ’ επαφής θα στείλει τη μπάλα άουτ.

ΓΚΟΛ 1-1…

57′ Ο Λάζρι θα εκμεταλλευτεί αδράνεια στην άμυνα του Απόλλωνα και με έξοχο πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

59′ Ο διαιτητής Τουλούμης θα αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Α. Πατσιαβούρα προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για άδικη απόφαση.

69′ Η κεφαλιά του Πετράκη από το κόρνερ του Σταματάκου θα στείλει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

72′ Ο Μπαλάκας από σέντρα του Τσούτση θα στείλει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.

77′ Το δυνατό σουτ του Λάζρι θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο του Μπασινά.

90′ Ο Μπαλάκας από την έξοχη κεφαλιά πάσα του Κωνσταντάγκα θα αστοχήσει απέναντι από τον Γαλλή.

92′ Το πλασέ του Σταματάκου απέναντι από τον Γαλλή λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τουλούμης ΒΟΗΘΟΙ: Πριόνας-Ιωάννου

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Βαγγέλης Τόγιας): Γαλλής, Σαρρής(75′ Μπαρώνος), Πατσιαβούρας Α. (59′ αποβολή), Πατσιαβούρας Μ., Ανυφαντής, Αγγελάκης, Μάρκου, Μανωλόπουλος, Καλέντζης (46′ Κατσαρής), Λάζρι (92′ Μήτρου), Γιαννόπουλος (41′ Δούκας)

ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας (Καρβέλης-Μυτακίδης): Μπασινάς, Γίγας, Θανάσι (85′ Κιάκης Ι.), Καρλατήρας, Πετράκης, Τσούμαρης (60′ Κιάκης Ε.), Νικολάου, Σταματάκος Ν., Κωνσταντάγκας, Τσούτσης (77′ Σταματάκος Ι.)

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ