Σε μία ωραία βραδιά στον “Ζεφυρο” στην Ακτή Βολέρη στην Νέα Αρτάκη ο ΑΟΝΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα σε μια ωραία βράδια.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο τερματοφύλακας της Αρτάκης Γιάννης Αγριόδημος που βρήκε το φλουρί, ενώ τα έσοδα απ΄την εξαιρετική λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν για την ανάπλαση των αποδυτηρίων του Δημοτικού Σταδίου “Νίκος Κίλιμπας’ της Αρτάκης σε μία πρωτοποριακή κίνηση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους το Δ.Σ της ΕΠΣΕ με τους κυρίους Πίσχινα, Ρέτσα, Δαφνή, και τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο Μπάμπης Καρατζάς από την επιτροπή διαιτησίας.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος του νομού ήταν παρόν στην εκδήλωση οι περειφεριακοί σύμβουλοι κ.κ Μπουρμάς, Κελαιδίτης, Κούκουζας, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρηστος Παγώνης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Έλενα Βάκα, και Βασίλης Καθαροσπόρης και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι.

Την μουσική επένδυση της βραδιάς είχαν οι επιμεληθεί ο Δημήτρης Φράγκος μαζί με τις Αντωνία Παντελάκη και Ζωή Λιάτη και την ορχήστρα τους.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την κοπή της πρωτοχρονιατικης πίτας του ΑΟΝΑ που επιμελήθηκε ο Χρηστος Σεφερλής ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ