Σε όμορφο οικογενειακό κλίμα μαζί με τους συναδέλφους και φίλους που μοιραζόμαστε πολλές ώρες στα γήπεδα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα στο “W” food and coffe στην Νέα Λάμψακο το “Δυνατά & Αθλητικά”.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο “Πατριάρχης” της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Εύβοια και πάντα δίπλα μας στα δύσκολα Νίκος Παπανταζής, ο Αποστόλης Αβερκειάδης και η Μαρία Βελλισαράκου από το “ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ”, ο Γιάννης Κικίδης μαζί με τον γιο του Παναγιώτη από το “Eviagoal” και φυσικά ο δαιμόνιος φωτορεπόρτερ του “Evia–Halkida” Άγγελος Αγαπητός που επιμελήθηκε τις πάντα ωραίες και ξεχωριστές φώτο.

Τυχερός στο φλουρί ήταν ο Μανώλης Βέττας με το ρεπορτάζ να λέει ότι θα κατατεθεί ένσταση και θα κοπεί άλλη πίτα.

Το δεύτερο θεσμοθετημένο φλουρί κέρδισε μετά από σχετική κλήρωση, ο ιδιοκτήτης του “W” Βαγγέλης Ρουπακιάς, ″τράβηξε″ τον τυχερό λαχνό και ο οποίος έπεσε στο έτερο ″Καπαδόκη″ Γιώργο Καλίτσα που πληρώθηκε άμεσα σε μετρητό από τον “μεγάλο” χορηγό της βραδιάς Χρήστο Σεφερλή (…και εδώ υπήρξαν μουρμούρες και ανμένονται να κατατεθούν …″ενστάσεις″)!!!

Nα ευχαριστήσουμε

  • την κα Έφη Βουτσα και την ″Αρτοποιία Ματζάνα″ για την εκπληκτική παραδοσιακή πίτα,
  • τον Στέφανο Σαραντόπουλο και Οινοποιία  Πανταζή για το κρασί της βραδιάς.
  • Ευχαριστούμε το “W” Food and Coffe τους Βαγγέλη Ρουπακιά και Άννα Συνοδάκη για την στήριξη τους και το προσωπικό της επιχείρισης για την καταπληκτική εξυπηρέτηση.