Το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουάριου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ, με τους αθλητές του Γ.Σ. Νεάπολης να έχουν πολή καλή παρουσία αφού στάθηκαν επάξια αν και οι περισσότεροι ήταν μικρότερης κατηγορίας.

Η Κερασία Γκάρα με προπονητή τον Τριανταφύλλου Κων/νο στον τελικό αγώνα του Άλματος εις ύψος Γυναικών, κατέλαβε την 8η θέση στην γενική κατάταξη με επίδοση 1.60μ. που αποτελεί ατομικό ρεκόρ! Στην κατηγορία της Κ18 κατετάγη 3η (Ήταν η μικρότερη όντας γεννημένη το 2007).

Η Γέραλη Ζωή φοιτήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών έλαβε μέρος στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας Γυναικών. Η ίδια ανήκει στην κατηγορία Κ20 και το κύριό αγώνισμα της είναι η δισκοβολία, παρόλα αυτά κατέλαβε την 9η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 11,31μ. Η προπονήτρια Βάσω Παναγιωτοπούλου, που την προπονεί το τελευταίο διάστημα, επιθυμεί να την βοηθάει σεβόμενη την επιθυμία να παραμείνει ως αθλήτρια του Γ.Σ. Νεάπολης.

Ο Χρήστος Μπαϊμπάκης στα 200μ. Ανδρών με προπονητή τον Μαρκόπουλο Κων/νο, κατετάγη 18ος με νέο ατομικό ρεκόρ κλειστού στίβου με επίδοση 23″.14 ενώ ανήκει στην κατηγορία Κ20 και παρότι η προπόνηση φέτος είναι συντηρητική λόγω των σχολικών υποχρεώσεων στην Γ’ Λυκείου.

Η Καλλιόπη Ρέμπελου 15 χρόνων και 4 μηνών μόλις με προπονητή τον Μαρκόπουλο Κων/νο, στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατηγορίας ΑΝΔΡΏΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ανάμεσα σε 44 συμμετοχές, κατέλαβε την 19η θέση συνολικά με νέο ατομικό ρεκόρ 60″.78 στα 400μ., ενώ στην κατηγορία της Κ18 βρίσκεται στην 2η θέση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Βασίλης Φραντζής με προπονητή τον Γεωργίου Πέτρο στους προκριματικούς αγώνες τερμάτισε 8ος στη σειρά του με χρόνο 7″.57 στο αγώνισμα των 60μ. Ανδρών. Σταθερή παρουσία χρόνων στα πολύ απαιτητικά αγωνίσματα των ταχυτήτων.

Η Αντωνία Τσάπαλη, γεννημένη το 2007 με προπονητή τον πατέρα της Ιωάννη Τσάπαλη, ανήκει στην κατηγορία K16 και έλαβε μέρος στον τελικό των απαιτητικών 3000μ. όπου στην κατηγορία της κατέλαβε την 6η θέση με χρόνο 11′.37″.56 (στο σύνολο 23η).

  • Στα επίσημα αποτελέσματα αναγράφεται ακύρωση της προσπάθειας της λόγω παπουτσιού, όπου λανθασμένα δεν υπήρχε ενημέρωση.

Ο Σιδέρης Λάμπρος αγωνίστηκε στους προκριματικούς του ύψους ήταν άτυχος αφού μια ενόχληση στο πόδι δεν του επέτρεψε να περάσει το 1.80μ. για να πάει στον τελικό, παρότι έχει ατομικό ρεκόρ 1.86μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Μεικτή ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400μ. με προπονητή τον Μαρκόπουλο Κων/νο αποτελούμενη από τους Αντώνη Τουλίτση, Καλλιόπη Ρέμπελου, Ελευθερία Μοναστηριώτη και Παναγιώτη Τελώνα, ήταν η μικρότερη ηλικιακά ομάδα και τερμάτισε με χρόνο 3′.56″.50 στην πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης κλειστού στίβου που διεξάγεται η συγκεκριμένη κούρσα.