*ΣΚΕΠΑΣΤΗ: ανταπόκριση.
Ήταν το 2ο για φέτος ντέρμπι της Βόρειας Εύβοιας, ατό που έγινε στο γήπεδο της Σκεπαστής, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την πολύ καλή φέτος Αιδηψό!

Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν, οι γηπεδούχοι της Σκεπαστής παρουσιάστηκαν πάρα πολύ καλοί και ταυτόχρονα αποτελεσματικοί… Οι παίκτες του Βαγγ. Μπεκάκου, έκαναν την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνιση και η νίκη τους ήταν απόλυτα δίκαιη και αν ήταν πιο εύσοχοι στην τελικλη προσπάθεια, το σκορ σίγουρα θα ήταν μεγαλύτερο, καθώς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες!

Οι φιλοξενούμενοι της Αιδηψού, με μετρούσαν σημαντικές απουσίες, λόγω καρτών και τραυματισμών, δεν μπόρεσαν ν’ αντιδράσουν στην επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων…

Ο Βαλ. Αλεξίου, που επέστρεψε το καλοκαίρι στην Σκεπαστή, ήταν ο σκόρερ της ομάδας του Βαγγ. Μπεκάκου, καθώς βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα του Κυριακού, στο 23′, κάνοντας το 1-0 και μετά από μια ώρα αγώνα, στο 83′ ΄΄χτύπησε΄΄ και πάλι γράφοντας το 2-0!
Στο 33′ ο Αθ. Θαλασσινός, ΄΄σημαδεψε΄΄ το δοκάρι του Κυριακού…

Άριστη η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη και των βοηθών του Γιάννη Σπανού και Στράτου Ρέτσα.

*ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Βαγγ. Μπεκάκος – Γιώργος Τσαραμίρσης):
Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σωτ. Ανδρέου, Κωνσταντός (89′ Κουρκούτζελος), Ε. Αγιασοφίτης, Καψάλας, Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Βαλ. Αλεξίου (83′ Ανέσ. Ανδρέου), Αθ. Θαλασσινός (90+4′ Γιακουμάκης), Δ. Γερογιάννης (77′ Καρατζούδης).

*ΑΙΔΗΨΟΣ (Γιώργος Δημητρίου):
Κυριακού, Αφένδρας, Καραγκούνης (58′ Σαββόπουλος), Γλύκος, Μιχ. Αναγνώστου, Ηλ. Στεργίου, Γοργομάτης, Καπλανάϊ, Αντρ. Μπιμπάϊ, Ιντρ Μπιμπάϊ, Ν. Αναγνώστου (74′ Σαμπάϊ).