ΣΚΕΠΑΣΤΗ: ανταπόκριση

Ακόμα ένα 3ποντο για την Σκεπαστή, που ″εκτόξευσε″ την ομάδα της Β. Εύβοιας στην 6η θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τον ΑΟ Καρύστου, με 27 βαθμούς!
Έτσι ″διαλύθηκαν″ τα όποια σύννεφα πήγαν να δημιουργηθούν όταν η ομάδα είχε ″κολλήσει″ στους 18 βαθμούς!

Κώστας Τηλιόπουλος

Με αντίπαλο το Αυλωνάρι, οι παίκτες του Στάθη Κατσικόγιαννη, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους με ένα γρήγορο γκολ του Τηλιόπουλου, στο 8, που έκανε το 1-0! 
Συνέχισαν την πίεση οι γηπεδούχοι και στο 27′ πάλι με τον Τηλιόπουλο, σκόρερ έκαναν το 2-0, μετά από έναν εντυπωσιακό συνδυασμό με τους συμπαίκτες του…!

Οι φιλοξενούμενοι, ισορρόπησαν και βγήκαν με αξιώσεις στην αντεπίθεση…
Στο 31′ κεραυνός του Ντραγκότι, τράνταξε τα δοκάρια του Αλατζά, ενώ στο 38′ το Αυλωνάρι σκόραρε με τον Τσιάκο, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ σαν οφ-σάϊντ!

Σωτήρης Μακρής

Για την φάση αυτή υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους, καθώς ο σκόρερ Τσιάκος, ήρθε από κανονική θέση, ο βοηθός Λιαγκάκης, είχε υποδείξει σε θέση οφ-σάϊντ τον Ρουμπή, που ήταν αμέτοχος στην φάση!
Στο 42′ ο Μακρής ″σφράγισε″ την νίκη των γηπεδούχων, καθώς έκανε το 3-0!

Στο β’ μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων και διαχείριση του 3-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι φανερά απογοητευμένοι, απλά προσπάθησαν…
Διαιτητής ήταν ο Μάριος Πόγκας, για τον οποίο εκφράζουν πολλά παράπονα οι φιλοξενούμενοι, με βοηθούς τους Άκη Νέγρη και Αντώνη Λιαγκάκη…

ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ (Στάθης Κατσικόγιαννης): Αλατζάς, Ι. Αθ. Θαλασσινός (77′ Τσουπεής), Ανδρέου, Κωνσταντός, Καψάλας, Τηλιόπουλος (52′ Καρατζούδης), Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Μακρής (70′ Ιωάννου), Αθ. Θαλασσινός (83′ Π. Θαλασσινός), Ντούρμας.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι (46′ Ν. Κούκης), Χ. Μαστροκώστας, Κ. Πόγκας (46′ Γκιούλι), Κόκκος, Ξυράφης, Μάλλιος, Σολλάκου (50′ Βογιατζής), Ντραγκότι (90+2’ Ντάικο), Ρουμπής (83′ Αλ. Πόγκας), Π. Ηλίας, Τσιάκος.