Η συνέντευξη τύπου για την «Aνάβαση Ριτσώνας 2018» (photos)

0
456

Όλα έτοιμα για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Χαλκίδα την “ανάβαση Ριτσώνας“.Στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο ανακοινωθήκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα και έγινε γνωστό ότι θα συμμετάσχουν 156 αυτοκίνητα κάτι που για την δύσκολη οικονομικά εποχή που βιώνουμε αποτελεί τεράστιο αριθμό.

Για πρώτη φορά συνδιοργανωτής παράλληλα με τον δήμο Χαλκιδέων θα ειναι και η περιφέρεια και ασφαλώς αυξάνει κατακόρυφα και το ετσι και αλλιώς υφιστάμενο κύρος του αγώνα.

Όλα είναι έτοιμα λοιπον για την Ανάβαση Ριτσώνας, που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου 2018 και αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Valvoline Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ανάβαση Ροτσώνας αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ και οι συμμετοχές έφτασαν τις 155, αριθμός ρεκόρ μετά το 2006.

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου στο Δημαρχείο Χαλκίδας, ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης τόνισε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία και με τους άλλους φορείς, φροντίζουν να είναι η φετινή διοργάνωση, από τις καλύτερες και τόνισε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για διαγωνιζόμενους και θεατές.
Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, που προβάλει ιδιαίτερα την περιοχή.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας Λίλιαν Ζλακώνη ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συνεργάζονται, προκειμένου η διοργάνωση να έχει απόλυτη επιτυχία. Μίλησαν ακόμη, εκ μέρους του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, ο Νίκος Κόγιας, ο Αλυτάρχης του αγώνα Δημήτρης Κατής, ο χορηγός του αγώνα Μιχάλης Θαλάσσης, ενώ διευκρινίσεις για τις διαδικασίες της διοργάνωσης έδωσαν, εκ μέρους του ΔΟΑΠΠΕΧ, οι Φώτης Γκούνης και Πανταζής Ρούσσος.