Σε ξενοδοχείο της Ερέτριας πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 7/3 (17:00 – Ζωντανά 9.65FM). 

Στο Δημοτικό των Ψαχνών, Ταμυναϊκός και ΑΟ Χαλκίς θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο και οι δύο ομάδες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση όπου οι πρόεδροι, οι προπονητές και οι αρχηγοί αναφέρθηκαν στο αυριανό “ραντεβού” και απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιώργος Ψαθάς στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον κοινωνικό χαρακτήρα του φετινού τελικοί αφού, με την σύμφωνη γνώμη των δύο ομάδων, τα έσοδα από τον τελικό θα προσφερθούν σε οικογένεια που κατοικεί στα Ψαχνά και το μόλις 9 μηνών αγοράκι τους δίνει αγώνα ζωής στο νοσοκομείο Παίδων. Παράλληλα προανήγγειλε την πρόταση που θα καταθέσει στο Δ.Σ. της Ένωσης για την δημιουργία τράπεζας αίματος, με την βοήθεια του κόσμουτου Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ακολούθως τον λόγο πήραν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Νίκος Δαφνής και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Χαράλαμπος Καρατζάς ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αντώνη Αγραφιώτη, το όνομα του οποίου “συντρόφευε” τον τίτλο του φετινού θεσμού.

Από πλευράς ΑΟ Χαλκίς μίλησαν ο πρόεδρος Κώστας Αναγνωστάκης, ο προπονητής Δημήτρης Λύκος και ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Καραμπάς. Αντίστοιχα για την ομάδα του Αλιβερίου τον λόγο πήραν ο πρόεδρος Τάσος Κατσινόπουλος, ο προπονητής Βαγγέλης Λαθουράς και ο αρχηγός Λεωνίδας Πιλάτης.