Ο ΑΟ Αλατσάτων, με ανακοίνωσή του, στέκεται στο πλευρό των συλλόγων του Δήμου Χαλκιδέων που είδαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις τους να καταστρέφονται από την θεομηνία την περασμένη Κυριακή.

Η ανακοίνωση

Ο ΑΟ Αλατσάτων σύσσωμος-διοίκηση & ποδοσφαιρικό τμήμα- εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων των χθεσινοβραδινών καταστροφών, εκφράζει επίσης την αλληλεγγύη του σε όσους είδαν δουλειές, σπίτια και κόπους μιας ζωής να χάνονται σε ένα βράδυ.

Στο δικό μας κομμάτι το ποδοσφαιρικό, φυσικά στεκόμαστε δίπλα και σε όσους συλλόγους επλήγησαν, όπως παραδείγματος χάριν ο Μιαούλης Φύλλων, ο Λήλας Βασιλικού, η Αναγέννηση Αφρατίου. Το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι σε συνεννόηση βέβαια με τις αρμόδιες αρχές τη στήριξή μας σε θέμα εγκαταστάσεων μέχρι να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους σε θέματα στέγασης, προπονήσεων, αποδυτηρίων κτλ. Αντίπαλοι είμαστε εξ’ άλλου μόνο μέσα στα γήπεδα.

Ας ευχηθούμε όλοι να είναι οι τελευταία φορά που χάνονται άνθρωποι, σπίτια και περιουσίες σε ένα βράδυ τόσο εύκολα χωρίς να αποδίδεται μάλιστα καμία ευθύνη.