Η 59η Σχολή προπονητών UEFA-C, που έγινε στη Χαλκίδα…! (φωτό)

Η 59η Σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου, UEFA-C, έγινε εδώ στην Χαλκίδα, την οργάνωσε η ΕΠΟ, με  την  ΕΠΣ Εύβοιας, να είναι ο οικοδεσπότης, για μια ακόμα φορά!

Την Σχολή παρακολούθησαν 48  άτομα και σ’ αυτήν δίδαξαν οι εκπαιδευτές Σχολών της ΕΠΟ, ο ΄΄δικός΄΄ μας Αντώνης Πριόνας (και Ομοσπονδιακός προπονητής) και ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και προπονητής σήμερα Γιάννης Βονόρτας.

Η πρακτική εκπαίδευση των υποψηφίων γινόταν στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου, ενώ τα θεωρητικά μαθήματα και οι εξετάσεις έγιναν σε κεντρικό παραλιακό ξενοδοχείο της Χαλκίδας… Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των υποψηφίων ήταν και αρκετοί Ευβοιώτες… Επίσης κατά την διάρκεια των εργασιών της Σχολής αρκετοί εν ενεργεία προπονητές ομάδων της Εύβοιας, παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τα μαθήματα και φυσικά τα όποια νέα δεδομένα στην προπονητική…

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί (ο λόγος που το ΄΄Δ & Α, καθυστέρησε να κάνει αυτή την ανάρτηση αναμένοντας τα αποτελέσματα)!

***φωτορεπορτάζ από την πρακτική εκπαίδευση των υποψηφίων στο Ενωσιακό γήπεδο, από τους εκπαιδευτές Αντώνη Πριόνα και Γιάννη Βονόρτα…