Θέλουν ξεκάθαρα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην φετινή Β’ ΕΠΣΕ τα Αλάτσατα και έχουν αρχίσει τις επαφές για την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Η ομάδα του Γιάννη Φούρλη που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας έχει προσεγγίσει δύο πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές με μακρά θητεία σε πολλές ομάδες της Α’ ΕΠΣΕ.

Οι Ηλίας Ξιφαράς και Σπύρος Θωμόπουλος είναι δύο ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους  Gialloblu (Κιτρινο-μπλέ) της Χαλκίδας .

Ο Ηλίας Ξιφαράς έχει αρχίσει αποθεραπεία και αποκατάσταση στον φυσιοθεραπευτή πρόεδρο Αλέξανδρο Ζήση με σκοπό να παρουσιαστεί έτοιμος την νέα σεζόν.

Ο Σπύρος Θωμόπουλος είναι σύμφωνος και το μόνο που μπορεί να τον κρατήσει μακρυά από τα Αλάτσατα είναι η ομάδα να μην παίξει κεντρικό όμιλο Β’ ΕΠΣΕ λόγω ανακατανομής των ομίλων από τις δηλώσεις συμμετοχής.

Εκτός από τις δύο βόμβες υπάρχει και μία ακόμα αρκετά ποιο ηχηρή σέντερ φορ με παρουσία σε Εθνικές κατηγορίες , που όμως ενδιαφέρει και ομάδες Α’ ΕΠΣΕ με τις συζητήσεις ακόμα μαζί του να είναι σε φιλολογικό επίπεδο.