Ο κόσμος άλλαξε. Μέσα σε τρία χρόνια, από τον Ιούλιο του 2019, η ζωή όλων μας μπήκε σε μία νέα, άγνωστη και δύσκολη τροχια.

Η Πατρίδα μας καλείται να επαναδιαπραγματευθεί τη θέση της στην Ευρώπη και τον Κόσμο και να ξανακερδίσει τη θέση, που της αξίζει.

Για να επιτευχθεί αυτό στις επικείμενες εκλογές, ο Ελληνικός Λαός πρέπει να δώσει ισχυρή εντολή ανανέωσης, αλλά και ανατροπής του σημερινού συσχετισμού δυνάμεων. Οι δύο ισχυροί πόλοι του πολιτικού μας συστήματος, η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, απλά μάχονται για τις ποσοστιαίες επιδόσεις τους έχοντας χάσει κάθε επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

Η Κυβέρνηση βρίσκεται εγκλωβισμένη σε έναν διαγωνισμό μεταξύ ημετέρων αρίστων και μία εξίσωσης που δεν μπορεί να λύσει για την κοινωνική δικαιοσύνη. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση μάχεται μεταξύ τάσεων, ρευμάτων και παρελθόντος.

Η ευκαιρία, που παρουσιάστηκε το Δεκέμβρη του 2021 με την εκλογή μίας νέας Ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και τη δυναμική, που αναπτύχθηκε, είναι μοναδική.

Η ανασυγκρότηση δυνάμεων σε συνδυασμό με την συλλογική εμπειρία, που ταυτίζεται με τις μεγάλες αλλά και τις δύσκολες στιγμές, έχουν ως στόχο μια νέα Αλλαγή, που θα ταυτίζεται με την αξιακή και δημιουργική αναδιάταξη των υγιών δυνάμεων του τόπου.

Με πρόγραμμα, θέσεις και προτάσεις διαμορφώνουμε το αύριο και προχωράμε μπροστά με θέσεις και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα.

Το 2015, περίοδο που ταυτίζεται με τις δυσκολότερες μέρες στην Ιστορία του Κινήματος μας, χωρίς να ενδιαφερθώ για το πολιτικό κόστος έδωσα τη μάχη ως Υποψήφιος Βουλευτής.

Σήμερα, ως πολίτης, που συμμετέχει ενεργά στην πολιτική, επιστημονική και επαγγελματική ζωή του τόπου που ζω και εργάζομαι, της Εύβοιας στρατεύομαι στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη και του ΠΑΣΟΚ για να δώσω εκ νέου τη μάχη της διεκδίκησης του ιστορικού μας ρόλου, μάχη που συμπίπτει με τη διαμόρφωση νέων πολιτικών συσχετισμών, που έχει ανάγκη η χώρα για να φύγει από αυτό το τοξικό κλίμα στο οποίο την έχουν εγκλωβίσει Νέα Δημοκρατία και ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Η μεγαλύτερη κατάκτηση μου για την κοινωνία είναι η δυνατότητα να μάχομαι ενεργά έμπρακτα και με συνέπεια για τα δικαιώματα του ανθρώπου. Για οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα με όποιον τρόπο και αν αυτή βάλλεται.

Με αυτές τις σκέψεις, σας καλώ στον αγώνα αυτό και κυρίως σε μία συνεχή αλληλεπίδραση για τα μεγάλα ζητήματα της Εύβοιας μας και της αποκατάστασης των καταστροφών, που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια.