Άφωνη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και οι ειδικοί του ποδοσφαίρου παρακολουθούν τα “ΘΑΥΜΑΤΑ” που συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο στα γήπεδα του Δήμου Χαλκιδέων.

Μετά το συγκλονιστικό και ανυπέρβλητο θαύμα ένα γήπεδο(Κανήθου) με συνθετικό χλοοτάπητα να γίνει από ακατάλληλο κατάλληλο μετά από 4 χρόνια και να ξαναγίνουν αγώνες τοπικών κατηγοριών και πρωταθλημάτων υποδομής ήρθε και το θαύμα υπ αριθμόν Νο2 Ποιο είναι αυτό ? 

Το Σάββατο είμαστε για στο γήπεδο της Δροσιάς για την μετάδοση του αγώνα ΑΠΚΟ Δροσιάς -Ηρακλή Ψαχνών, στο ημίχρονο σηκωθήκαμε για να ξεμουδιάσουμε και περπατώντας στον χιλιοταλαιπωρήμενο αγωνιστικό χώρο,  να μπροστά μας μια πρόκα μέσα στην σκουριά, μια πρόκα που αν κάποιος ποδοσφαιριστής την “πάταγε” το λιγότερο που θα πάθανε ήταν κάποιες μέρες νοσηλεία σε Νοσοκομείο και φυσικά με τις όποιες άλλες, δυσάρεστες και σοβαρές για την υγεία του, επιπτώσεις!

Υ.Γ. και επειδή τους έχουμε τους ανεύθυνους αρμόδιους,  ικανούς να μιλήσουν για σκηνοθεσίες και άλλα τέτοια, το περιστατικό έγινε παρουσία, δημοσιογράφων του γιατρού αγώνα και του παρατηρητή.