Με αγιασμό που τέλεσε ο πατέρας Χριστόδουλος ,της ενορίας του Αγ. Νεκταρίου ,άρχισε η φετινή χρονιά για την σχολή Καράτε του Παναγιώτη Ανδρεσάκη “ΘΕΟΚΛΗΣ Ο ΧΑΛΚΙΔΕΥΣ“ στο κλειστό του Κανήθου παρουσία μεγάλου αριθμού γονιών των μαθητών, ενώ τιμήθηκαν για την στήριξή τους, διαχρονικά, στον σύλλογο ο πατέρας Χριστόδουλος , ο δημοσιογράφος Χρ. Σεφερλής και o Νικ.Παπανταζής.
Στα παιδιά και στους γονείς ευχήθηκαν καλή σεζόν ο δάσκαλος Παναγιώτης Ανδρεσάκης, ο παρευρισκόμενος γεν.γραμματέας της ομοσπονδίας Καράτε Στέφανος Λαζαρίδης, η πρόεδρος του συλλόγου κ.Παρασκευή Γκομίνη και ο π.Χριστόδουλος.
Ο Χρ.Σεφερλής ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε ενώ μετέφερε τον χαιρετισμό και τις ευχές για καλή αθλητική χρονιά του απουσιάζοντα Νικ. Παπανταζή.
Στην κατηγορία των αθλητών/αθλητριών του ΚΑΡΑΤΕ που έχουν κατακτήσει μαύρη ζώνη από τη σχολή ανήκει πλέων και η καρατερίστα Ηλιάνα Αργυρίου παραλαμβάνοντας την εν λόγο ζώνη από τον δάσκαλο Ανδρεσάκη.
Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ