Με τις ομάδες της Εύβοιας(Κ 15 & Κ17) να αγωνίζονται εκτός έδρας (στο ουδέτερο γήπεδο του Γοργοποτάμου, έδρα της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ) με αντίπαλο την Θεσσαλία, άνοιξε σήμερα η αυλαία του πρωταθλήματος μικτών ομάδων ποδοσφαιρικών ενώσεων της ΕΠΟ.

Ο απολογισμός θετικός και το ξεκίνημα ασφαλώς ελπιδοφόρο.

Θετικός γιατί σημείωσε μια νίκη, η Κ 15 και ισοπαλία η Κ17 απέναντι σε αντίπαλο με τον οποίο θα παλέψει για την διεκδίκηση μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα μπαράζ αφενός και αφετέρου όσοι έπαιξαν έδειξαν πλούσιο ταλέντο και με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον..

Στο παγωμένο (7 βαθμοι Κελσίου) γήπεδο του Γοργοποτάμου. Οι μικροί (Κ 15 ) ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, μόλις στο 10` με τον Κριτσιώτη, του Αμαρυνθιακου και να δείξουν ποιος θα είναι το αφεντικό στον αγώνα αφού και για την συνέχεια ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου και στα 80` του αγώνα και φυσικά πέρα για πέρα δίκαιη η τελική επικράτησή τους αν και με λίγη τύχη θα μπορούσαν να φτάσουν και στο 3-0 αφού σε δυο περιπτώσεις σημάδεψαν τα αντίπαλα δοκάρια ο Ρέτσας και ο Αλεξίου.

ΕΠΣ Ευβοίας (Π.Κοντογιάννης):Φωτιάδης, Γίγας, Δημητρίου, Κριτσιώτης, Συνοδάκης, Βουγιούκας, Σαμαρτζής (70′ Παυλάρας), Σπύρου (78′ Κουρκουλιώτης), Τότσι (78′ Σπύρου Αντ.), Μήτρου (60′ Ρέτσας), Τσούμαρης (60′ Αλεξίου).