Στους μεγάλους (Κ 17) το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά.

Σε μια φάση που έγινε μπροστά μας, άντε να ήταν δέκα μέτρα απόσταση, μέσα στην περιοχή της Θεσσαλίας ο Διονύσης Πετράκης καθώς σήκωσε το πόδι ψηλά, βρήκε τον αμυντικό των Θεσσαλών που ήρθε από πίσω, δηλαδή είχε πλεονέκτημα στην φάση ο Χαλκιδαίος επιθετικός του Ερμήλιου και ενώ ο διαιτητής έβλεπε την πλάτη και των δυο ποδοσφαιριστών ακούγοντας, ,προφανώς, την φωνή Βολιώτη ποδοσφαιριστή που ζήτησε κόκκινη κάρτα, αμφιταλαντεύτηκε έβγαλε από την τσέπη την κόκκινη και τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Κίτρινη ναι, κόκκινη κάρτα ΟΧΙ και με τίποτα μόλις στο 12`!!!..

Παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα μας και έχοντας χάσει την συνοχή της προσπάθησε κυρίως να αμυνθεί χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς δέχτηκε στο 28` το γκολ από τον Καφετζή..

Από κει και πέρα, σαν να χτύπησε μαγικό ραβδάκι τους παίχτες της Ευβοϊκής ομάδας, άρχισε αντεπίθεση διαρκείας με τον Πέτσα να χάνει το άχαστο στο τετ-α-τετ με τον αντίπαλό τερματοφύλακα και γενικά να πατάει πολύ καλύτερα στο γήπεδο από τον αντίπαλό της.

Φαίνεται όμως ότι δεν ήταν γραφτό να αποφευχθούν τα λάθη της διαιτησίας και έτσι μετά το λάθος του διαιτητή στην αποβολή ήρθε και το λάθος του δεύτερου βοηθού στο 57`να αφήσει τον Καφετζή από καταφανέστατη θέση οφσάιντ να σκοράρει και να κάνει το 2-0.

Αυτό που συνέβη στην συνέχεια είναι δύσκολο να περιγραφεί .

Οι αλλαγές του Μαστραγγελή, το πάθος και η θέληση  αυταπάρνηση που επέδειξαν οι παίχτες μας θα έχουμε να το λέμε για χρόνια.

Αυτό που λέμε τους πήραν φαλάγγι το είδα με τα μάτια μου..

Μονότερμα δεν θα πει τίποτα και η επιβράβευση ήρθε εκεί που όλα έδειχναν η κατάσταση να μην είναι αναστρέψιμη.

Στο 80`(40` το κάθε ημίχρονο) ήρθε η μείωση του σκορ από τον Γιώργο Ξυράφη για να γίνει το απίστευτο 2-2 στο 87`,στις καθυστερήσεις δηλαδή που δικαιολογημένα είχε κρατήσει ο ρέφερι όταν στο σουτ του Βελή προς την εστία παρενεβλήθει αμυντικός του Βόλου και κάρφωσε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων της ομάδας του!. Αυτό ήταν.

Είχε αποδοθεί δικαιοσύνη…

ΕΠΣ Ευβοιας (Αργ.Μαστραγγελής):Μπασινάς, Κατσαρής(75`Συνοδάκης), Ντασιώτης(53`Συκάς), Γροντής, Ξυράφης, Αργυρίου, Πέτσας(75`Ζαχαριάδης), Ζαχαράκης, Τσεμπελίκος(55`Μαρνέζος), Πετράκης, Λαλάκος(60`Βελής).