Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος και έφτασε κοντά στο γκολ στο 25′ με σουτ στο δοκάρι του Ζαχαρόπουλου, ενώ και στη συνέχεια είχε και δύο καλές στιγμές με τον Ζιγκερίδη.

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις η επανάληψη, με το ματς πιο ισορροπημένο και τον ΑΟΝΑ να έχει δύο καλές στιγμές με Ζιγκερίδη και Τσούπρο, χωρίς όμως το παιχνίδι να φύγει ως το φινάλε του απ’ τη ‘λευκή’ ισοπαλία.

Σίγουρα στα θετικά ειναι οτι ο ΑΟΝΑ δεν δέχεται γκολ στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγώνες αλλά το αρνητικό είναι οτι επίσης πολύ δύσκολα πετυχαίνει μόνο ένα στα αντίστοιχα ματς.

Πλέον μετά από 3 ισοπαλίες το κάθε ματς εντός εκτός αποκτά χαρακτήρα τελικού με τις απώλειες βαθμών πλέων να ειναι απαγορευτικού χαρακτήρα.

Θήσεας Αγριάς (Κ.Σταματίου): Κουτσιρίμπης, Ιακωβίδης, Κουκούτης, Στάθης, Γκάγκας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης, Λίτσος, Βαρουξάκης, Καρατσόλης. (Κοντοστάθης, Φουρκιώτης, Τσιανάκας, Κουτσούκης, Παπαδήμος, Κατσιγιάννης, Δημουλάς, Τσακίρης, Νιαώτης).

Αρτάκη (Άγγελος Διγκόζης): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Αρκούδας, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Ντελέκος, Ζαχαρόπουλος (80′ Κατσαρής), Μεγάλος, Παπαδάκης (60′ Σταματάκος), Ζιγκερίδης.