Ο Παύλος Δήμου

Ήταν η εποχή που ο Ηρακλής Ψαχνών, μεγαλουργούσε και όλη η Ελλάδα ″έτριβε″ τα μάτια της, με την εκπληκτική του πορεία στην Β’ Εθνική! Προπονητής ο εμβληματικός Γιώργος Βαζάκας, που από τον ερχομό του στον Ηρακλή Ψ., μέτρησε ένα αήττητο σερί 19 αγωνιστικών, εντυπωσιάζοντας το Πανελλήνιο! Τότε τον Γενάρη του 2013, με πρόταση Βαζάκα, ήρθε στους ″πράσινους″, ένας πολύπειρος αμυντικός, που βοήθησε αποφασιστικά και ουσιαστικά τον Ηρακλή, στην μεγαλειώδη πορεία του, στην Β΄Εθνική, ήταν ο Παύλος Δήμου!

Ο Δήμου, ήταν παιδί μεταναστών στη Γερμανία, γεννήθηκε το 1976, ασχολήθηκε από πολύ μικρός με το ποδόσφαιρο και εκτός από τον Ηρακλή Ψαχνών, αγωνίστηκε σε Λεβαδειακό (Α’ Εθνική), Διαγόρα Ρόδου, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πιερικό, Απόλλωνα Κλαμαριάς, Πανσερραϊκό, Αιγινιακό, Ολυμπιακό Ανθήλης, Μελιτέα Θεσσαλονίκης και Μακεδονικό (Γ’ Εθνική), στον οποίο ″κρέμασε″ και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αναλαμβάνοντας στην συνέχεια και καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, στην ίδια ομάδα.

Ο Παύλος Δήμου, έπαιζε ποδοβόλεϊ στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού, υπέστη υπογλυκαιμικό σοκ και έσβησε την ώρα που μεταφερόταν, από ασθενοφόρο στο πλησιέστερο Νοσοκομείο, λόγω ανακοπής καρδιάς!
Ο Παύλος Δήμου, αγαπητός από όλους, όπου και αν έπαιξε είχε παντού μόνο φίλους, ήταν παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών,
έφυγε δυστυχώς, από τη ζωή στα 44 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο, χθες Πέμπτη (12-Νοέ.)!