Από το πρωί της Παρασκευής (16/8) το Προκόπι αλλά και όλη η ποδοσφαιρική Εύβοια θρηνούν τον θάνατο του Ηλία Κουτσουφλάκη σε ηλικία 64 ετών και αφού το τελευταίο καιρό έδινε μεγάλη μάχη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν.

Ο Ηλίας Κουτσουφλάκης υπηρέτησε πιστά την ομάδα της καρδιάς του, την Δόξα Προκοπίου τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως πρόεδρός της. Άλλωστε η Δόξα Πρ. αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για ολόκληρη την οικογένεια Κουτσουφλάκη. Υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους προέδρους στην Εύβοια και κατά την θητεία του η ομάδα του Προκοπίου γνώρισε μεγάλες στιγμές με αποκορύφωμα τις ανόδους το 1998 και το 2003 στην Δ’ Εθνική κατηγορία. Παράλληλα, έντονη ήταν και η δραστηριότητα του για τα κοινωνικά προβλήματα της γύρω περιοχής και πάντα εξέφραζε την άποψη του με ήθος και παρρησία.

Την οδύνη τους για τον χαμό του Ηλ. Κουτσουφλάκη εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους μεταξύ άλλων η ΕΠΣΕ, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας, η ΠΑΕ Ηρακλής Ψ., ο Ολυμπιακός Χ., ο ΑΟ Αυλωναρίου, ο ΑΟ Σκεπαστής, ο ΑΟ Αλατσάτων, o ΑΟ Λουκισίων, ο ΑΟ Χαλκίς, ο Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου, ο ΑΟ Ληλαντίου, ο ΠΑΟ Κανήθου και ο Απόλλωνας Ερετρίας ενώ είναι σίγουρο ότι θα είναι μεγάλη η προσέλευση ανθρώπων του ποδοσφαίρου στην κηδεία που θα γίνει το Σάββατο (17/8) στις 10 το πρωί.

 

Σύσσωμη η ομάδα του «Δυνατά & Αθλητικά» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του Ηλία τόσο την βιολογική όσο και την ποδοσφαιρική. Ας τους δώσει ο Θεός την δύναμη και το κουράγιο να αντέξουν την απώλεια του.
————————————————————————————————-
Αντίο φίλε
Ο φετινός 15-Αύγουστος, σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστος, όχι για κάποιο ευχάριστο γεγονός, αλλά  για  μια μεγάλη απώλεια, στον χώρο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου!

Το άγγελμα του θανάτου σήμερα πρωΐ της Παρασκευής (16-Αυγούστου-2013)  του Ηλία Κουτσουφλάκη, δεν χωρά αμφιβολία ότι συγκλόνισε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Προκοπίου, αλλά και της Εύβοιας γενικότερα.

Ένας από τους κορυφαίους, ιδεολόγους και ΄΄παραδοσιακούς΄΄ παράγοντες των ποδοσφαιρικών δρώμενων στην Εύβοια δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ο φίλος, ο ποδοσφαιριστής, ο προπονητής και ο πρόεδρος της θρυλικής Δόξας Προκοπίου, αποχαιρέτισε τα εγκόσμια!

Μετά από σκληρή μάχη με την επάρατο και το ΄΄θηρίο΄΄ που άκουγε στο όνομα Ηλίας Κουτσουφλάκης, γονάτισε!

Όλοι εμείς που τον γνωρίσαμε μέσα και έξω από τα γήπεδα, νιώσαμε ένα σφίξιμο στην καρδιά, με την απώλεια του αείμνηστου φίλου Ηλία Κουτσουφλακη.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια  του Ηλία Κουτσουφλάκη, αλλά και στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Δόξας Προκοπίου.

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον καλό πάνω απ’ όλα φίλο Ηλία, ας είμαστε όλοι εκεί, για το τελευταίο χειροκρότημα …για το τελευταίο αντίο!
Αποστόλης Αποστολίδης