Η ΘΥΡΑ 3 εύχεται καλή συνέχεια στον πρώην πρόεδρο Κ. Γιαμαρέλο για την συνεισφορά του στην ομάδα και για την πλάτη που έβαλε το καλοκαίρι για να κατέβει στο πρωτάθλημα!
Η θέση μας δεν είναι να μιλήσουμε για αλλά πράγματα, αλλά έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε και να σεβόμαστε όσους βάζουν τον εαυτό τους μπροστα στα δύσκολα!
Επίσης θα θέλαμε να πούμε ένα συγχαρητήρια στην νέα διοίκηση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, να έχουν υγεία και δύναμη και να σπρώξουν την ομάδα στην επιτυχία, όπως αρμόζει στον σύλλογο !
Όσο αφορά το κομμάτι το δικό μας και τα πολλαπλά ερωτήματα για τα παρών που δεν έχουμε δώσει στα 2 τελευταία ματς, είναι το αναμενόμενο!
Ο κόσμος ποτέ δεν λειτουργεί στον αυτόματο και δεν στηρίζει καμία ιντερνετική κόντρα γύρω από το όνομα της ομάδας!
Περiμεναμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και εννοείται είμαστε εδώ, όπως πάντα!
Θα το ξαναπούμε άλλη μια φορά ο καθένας έχει τους ρόλους του!
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Όλα τα αλλά πάνε κ έρχονται!
Μέσα στις μέρες θα δώσουμε νέες ανακοινώσεις σχετικά με το Σαββατοκύριακο !