Πέρασε και …δεν ακούμπησε από το Κύπελλο Ερασιτεχνών ο ΑΟ Χαλκίς, που γνώρισε την ήττα με 4-0 από την Θύελλα Καμαρίου.

Μέσα σε λίγες μέρες, μία ανεπαρκής διοίκηση φρόντισε, παρά τα μεγάλα λόγια της περασμένης εβδομάδας περί σταθερής και κυρίαρχης ομάδας, να παρουσιάσει σε επίσημο ματς κάποιον …ΑΟ Χαλκίς, για να συντριβεί από ομάδα τοπικού πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Λύκος και οι ποδοσφαιριστές που υποχρεώθηκαν να ταξιδέψουν στην Σαντορίνη έκαναν το καλύτερο δυνατό και είναι σίγουρο ότι δεν ευθύνονται σε κανένα σημείο για το αποτέλεσμα. Άλλωστε, δεν ήταν επιλογή του προπονητή να ταξιδέψει με μία αποστολή όπου πιθανόν να υπήρχαν και παίχτες που …γνωρίστηκαν στο πούλμαν και να παρατάξει μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών που δεν είχαν βρεθεί μαζί σε αγωνιστικό χώρο ούτε σε προπόνηση.

Εκτός και αν η, προ έτους εύρωστη, διοίκηση, στην ιδέα ότι οι 3.5 μήνες απληρωσιάς μπορεί να γίνονταν 4 ή 5, έστησε όλο το σκηνικό για να τελειώσουν με συνοπτικό τρόπο οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Για να περάσουμε και στα αγωνιστικά, η Θύελλα Καμαρίου πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, με τον κόσμο του νησιού να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των προηγούμενων ημερών.

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους από την αρχή και μόλις στο 13´ ο Αρβανίτης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 35′ ο Μαυρομάτης διπλασίασε τα τέρματα της Θύελλας για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ στο β´ ημίχρονο.

Στο 52´ ο Αποστολίδης έκανε εύκολα το 3-0 με πλασέ και το σκορ έκλεισε μόλις στο 69′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μαυρομάτη.

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Τσουκαλάς, Λυγνός (71′ Νομικός), Δημητρακόπουλος (62′ Λύκος), Μαντούσης (62 Δαβιλας), Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Μαυρομάτης (70′ Παγια), Αποστολίδης, Αρβανίτης.

Α.Ο. Χαλκίδας (Δημήτρης Λύκος): Ντουμάνης, Ρογαλίδης (65′ Ζιζόλτσι), Πατερίτσας, Βελλής, Μιχελής, Εμέκα, Μιρτέζα, Μετοχιάτης (86′ Αυλωνίτης), Κουτσαυτής (55′ Παπαγεωργίου), Πολίτης, Παπαδάκης.

Αναπληρωματικοί: Πρέντσι, Καρποδίνης, Μπουραντάς, Τρίκκας