Μετά από 40 χρόνια συνεχής και αξιοπρεπής παρουσίας στα ευβοϊκά γήπεδα σε όλες τις κατηγορίες η ομάδα μας με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε να διακόψει την παρουσία της στα τοπικά πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Η απόφασή μας πάρθηκε συνειδητά καθώς μετά από 8 χρόνια περιπλάνησης στα γήπεδα του Δήμου βιώνοντας καταστάσεις με κλειστά αποδυτήρια, με προπονήσεις σε ώρες απαγορευτικές (από τις 21:00μμ το βράδυ έως τις 10:30μμ), με αφοσίωση και αγάπη για αυτό που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ξεπερνούσαμε μόνοι μας τις δυσκολίες, πιστεύοντας ότι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί και θα έχουμε επιτέλους αυτό που έχουν όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία, ένα γήπεδο.

Πόσο μάλλον όταν πριν από 5 χρόνια εγκρίθηκαν χρήματα για το γήπεδό μας, χρήματα τα οποία δεν είδαμε ποτέ να αξιοποιούνται όπως ποτέ δεν είδαμε και τις υποσχέσεις των υπεύθυνων για το ξεκίνημα των εργασιών.

Από τις αρχές του καλοκαιριού κάναμε γνωστό στον Δήμο ότι για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 επιθυμούμε να έχουμε ως κύρια έδρα κάποιο κοντινό γήπεδο για τις προπονήσεις μας και τους εντός έδρας αγώνες μας και μάλιστα αναλαμβάνοντας μέρος του κόστους συντήρησης του γηπέδου.

Η απάντηση που πήραμε προφορικά και πριν από τρεις ημέρες (30/08/22) ήταν ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία σε γήπεδο 5×5 ή να πάμε σε τρία διαφορετικά γήπεδα μέσα στην εβδομάδα για προπονήσεις και να παίζουμε σε τέταρτο.

Δυστυχώς αυτό τους επέτρεψαν οι τσιφλικάδες των γηπέδων αυτό έκαναν, εμείς τους ευχαριστούμε.

Θέλουμε όμως πραγματικά να ευχαριστήσουμε :

Όλους τους ποδοσφαιριστές που μέχρι σήμερα έχουν δελτίο στην ομάδα μας και όλους αυτούς που έχουν αγωνιστεί σε αυτή.

Τους φιλάθλους και κυρίως τους κατοίκους του χωριού μας που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Τους παράγοντες και προπονητές που υπηρέτησαν την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Και τέλος τους επαγγελματίες του χωριού μας που μας στήριξαν με τον δικό τους τρόπο.

Τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε ότι θα επιστρέψουμε όπως πρέπει στο γήπεδό μας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του

Α. Ε. ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ 1982