Με τον Μιχάλη Μαύρο να κάνει πρεμιέρα ως προπονητής του ΑΟΝΑ στην Γ´ Εθνική, η ομάδα της Αρτάκης έμεινε στο ισόπαλο 0-0 απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας.

Το παιχνίδι, που έγινε στο γήπεδο του Θησέα Ν. Μάκρης αφού στην έδρα της Θύελλας δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αλλαγής χλοοτάπητα, ήταν μέτριο με τους φιλοξενούμενους μπαίνουν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και να έχουν τις στιγμές όπου απείλησαν την αντίπαλη εστία.

Ελαφρώς καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο, με τον Σπανό να έχει την ευκαιρία στο 52´ όταν βρέθηκε σε θέση για γκολ ενώ και στο 87´ ο Λούκας με σουτ βολίδα θα μπορούσε να νικήσει τον Πάντο.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Μανδύλης Σχίζας, Γεραγωτέλλης, Μπουντάκης, Ντόσκας, Ματσαδές, Δημητρίου (80΄ Ζέκιο), Σουλτανίδης (68΄ Κανελλόπουλος).

Νέα Αρτάκη (Μιχάλης Μαύρος): Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καραλής, Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Παπαδάκης (78΄Μπαλαμπάνης), Ντελέκος, Σπανός (85΄ Λούκας), Βεζιρτζόγλου (66΄Πατερίτσας), Τσίγκας.