Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Ένωση Απολλωνίου & Α.Ο. Ιστιαίας με την οποία ευχαριστεί τον Α.Ο. Αλατσάτων για την ηθική συμπαράσταση στον ποδοσφαιριστή Φίλιππο Σταμούλου που τραυματίστεί στον μεταξύ του αγώνα. Επίσης συγχαίρει την ομάδα των Αλατσάτων για την αγωνιστικότητα και το ήθος της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά των Α.Ο. Αλατσάτων για την ηθική υποστήριξη στον ποδοσφαιριστή μας Φίλιππο Σταμούλο που τραυματίστηκε στον μεταξύ μας αγώνα την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, καθώς επίσης και την πρόθεσή τους να βοηθήσουν τον παίκτη μας αν παραστεί ανάγκη.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τον Α.Ο. Αλατσάτων για το εξαίρετο αγωνιστικό προφίλ που έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πάνω απ’ όλα για το αθλητικό ήθος που έχει σαν ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Πραγματικά ο μεταξύ μας αγώνας που έγινε την Κυριακή ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια, κάτι το οποίο εμείς ως ομάδα επιδιώκουμε να γίνεται σε όλα τα παιχνίδια μας.

Κατά τη γνώμη μας ο Α.Ο. Αλατσάτων ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα, τόσο αγωνιστικά, όσο και από θέμα ήθους και συμπεριφοράς”.