Την παρουσίαση των μεταγραφικών της αποκτημάτων πραγματοποίησε σήμερα η Ένωση Απολλωνίου & Α.Ο. Ιστιαίας, πριν την έναρξη του φιλικού προετοιμασίας της με τον Α.Ο. Αιδηψός που έγινε στο γήπεδο της Ιστιαίας.

Τα μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης είναι, ο Γκανέζος επιθετικός Άλφρεντ Ασαμόα, ο μέσος Βασίλης Λυσσέας, ο επιθετικός Ηλίας Ιωσήφ, ο μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Γαβριήλ, ο αμυντικός Θανάσης Βασιλείου και ο επιθετικός Γιάννης Φενερίδης. Να υπενθυμίσουμε πως οι Βαγγέλης Γαβριήλ, Θανάσης Βασιλείου και Γιάννης Φενερίδης, φορούν ξανά τη φανέλα της Ένωσης, αφού και παλιότερα έχουν αγωνιστεί σ’ αυτήν.

Από αριστερά: Άλφρεντ Ασαμόα, Ηλίας Ιωσήφ, Βαγγέλης Γαβριήλ, Βασίλης Λυσσέας, Θανάσης Βασιλείου

Επίσης πριν το φιλικό έγινε η παρουσίαση του νέου Δ.Σ. το οποίο αποτελείται από τους Νίκο Ζαλάβρα Πρόεδρο, Κατερίνα Τσελίκα Αντιπρόεδρο, Αλέκο Ψαράκη Γενικό Γραμματέα, Γιάννη Καραμουζά Ταμία, Νίκο Αντωνίου έφορο, Κώστα Ντάλα Γενικό Αρχηγό και Γιάννη Μπέμπελο υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων. Οι Γιάννης Μπέμπελος και Νίκος Αντωνίου είναι επίσης και υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής της ομάδας.

Και μιας και αναφερθήκαμε στα τμήματα υποδομής, ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Ζαλάβρας επεσήμανε ότι οι εγγραφές νεαρών αθλητών σε αυτά έχουν αρχίσει από τις 26 Αυγούστου και όσοι θέλουν μπορούν να εγγραφούν, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πρόεδρος Νίκος Ζαλάβρας και η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Τσελίκα

Σε δηλώσεις του επίσης ο Πρόεδρος τόνισε πως σκοπός είναι να τεθούν γερές βάσεις ώστε να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, και θα αποτελεί φυτώριο νέων ταλέντων. Τόνισε επίσης πως αν και η Ιστιαία είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί, το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός και αναφέρθηκε σ’ αυτό που είχε πει κάποτε ο αείμνηστος Ηλίας Κουτσουφλάκης «μπάλα παίζουμε σε όποια κατηγορία και να ‘μαστε». (Δείτε σχετικό βίντεο)

Στα του αγώνα τώρα, και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, με την Αιδηψό να αναδεικνύεται νικήτρια με 4-2. Τόσο το προπονητικό δίδυμο της Ιστιαίας Τσελίκας – Ζουπανιώτης, όσο και ο κόουτς της Αιδηψού Θανάσης Γουρνάς είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασία των ομάδων τους, αλλά και ενόψει τον αγώνων κυπέλλου του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Ιστιαία
Αιδηψός

Από την πλευρά τους οι παράγοντες της Ένωσης καλωσόρισαν την Αιδηψό στο γήπεδο και την ευχαρίστησαν για το φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι.