ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Βαγέλης Κοντός
Επρόκειτο για ένα παιχνίδι ντέρμπι, που και οι δύο αντίπαλοι στόχευαν το 3ποντο! Πιο ουσιαστικοί, όπως αποδείχθηκε ήταν οι φιλοξενούμενοι που έφυγαν με μια πολύ μεγάλη νίκη από την Νότια Εύβοια!
Η Κάρυστος ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων χάνοντας, τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ!
Δύο φορές ο Αλέξ. Ρούσσος και μια ο Σούλας, βρέθηκαν σε πολύ καλή θέση για γκολ, όμως βρήκαν απέναντί τους, τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων, Σακκή που έκανε σωτήριες επεμβάσεις!
Αυτά μέχρι το ημίωρο του αγώνα περίπου…
Ήταν το 37′ όταν σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, σέντρα-σουτ, του Π. Τσούτση, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επιστροφή της, ο Π.Λ. Σκριβάνος με κεφαλιά, έκανε το 0-1, που ήταν και το σξορ του α’ μέρους!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι πιο δυνατά στο γήπεδο και πίεσαν τους αντιπάλους τους επιδιώκοντας την ισοφάριση.
Το ΄΄σκηνικό΄΄ όμως το α’ μέρους, επαναλήφθηκε στο β’!

Οντιαμπό & Π. Λ. Σκριβάνος, οι σκόρερς…

Αντεπίθεση των φιλοξενούμενων στο 62′, ανατροπή του Π.Λ. Σκριβάνου μέσα στην περιοχή, πέναλτι και ο Οντιάμπο, ευστοχεί από τα 11 μέτρα, κάνοντας το 0-2!
Η Κάρυστος προσπάθησε και πάλι να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Αντίθετα, ο Αμαρυνθιακός συνέχισε να βγαίνει στην αντεπίθεση και να είναι επικίνδυνος για τη εστία των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Σάκης Παπακυριάκος, βοηθοί: Αλέξης Καρβελάς – Βαγγ. Ντόβολης.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Ηλίας Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Θάτσι, Καράβολας, Παπασταματίου, Ναυπλιώτης, Κασέμι (79′ Λυμπερόπουλος), Κακαβάς (69′ Νταουτλλάρι), Ζάνι, Σούλας (69′ Ποδαράς), Ρούσσος.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σάκης Μεθενίτης): Σακκής, Π. Τσούτσης, Πετράκης (90′ Θαρρουνιάτης), Ε. Μυρτέζα (85′ Θαν. Σκριβάνος), Ρεπετσάς, Σ. Μυρτέζα, Οντιάμπο (85′ Κιμουλιάτης), Πέππας, Π. Λ. Σκριβάνος (90′ Μεταξάς), Αντ. Μυρτέζα, Π. Δ. Σκριβάνος  (57′ Δ. Τσούτσης).

…και άλλο φωτορεπορτάζ από την Κάρυστο: