Ανταπόκριση ρεπορτάζ  για το Δυνατά & Αθλητικά Σταύρος Πανουργιάς 

Σε ένα παιχνίδι χάρμα οφθαλμόν στο γήπεδο της Καρύστου η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον φιλόδοξο Απόλλων Παραλίας σε ντέρμπι που έληξε ισόπαλο με 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ποιο δυνατά στον αγώνα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Αρβανάκο και Λούκα απειλώντας την εστία της Καρύστου.

Το δυνατό ξεκίνημα της ομάδας του Παναγιώτη Ελευθερίου επιβραβευτηκε στο 17′ με τον Αρβανάκο να κάνει το 0-1

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή με τον Μπούσουλα να ανατρέπεται από τον Δημητρίου ο “αιώνιος” έφηβος Παπουτσής το εκτέλεσε και έκανε το 1-1 για την Κάρυστο στο 23′ του αγώνα.

Ο Απόλλων Παραλίας απείλησε ξανα  με τους Πατρινό και Λούκα αλλά χωρίς επιτυχία.

Στο 42′ είχαμε το σοβαρό τραυματισμό του Ζία που αντικαταστάθηκε από τον Πατρινό.

Την ώρα της αλλαγής ο παίχτης του Απόλλων Παραλίας καταχηροκροτήθηκε από τον κόσμο της Καρύστου.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το αποτέλεσμα να ισόπαλο  τον Απόλλωνα να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να έχει τις ευκαιρίες για να είναι μπροστά στο σκορ.

Στο 66′ ο Κασέμι  χαμένο τετ α τετ για την Κάρυστο .

Απάντηση στα χαμένα τετ α τετ είχε και ο Απόλλων Παραλίας με τον Αρβανάκο στο 77′ του αγώνα.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν μέχρι το τέλος και το ντέρμπι έληξε ισόπαλο χωρίς νικητή αλλά με σπουδαίο θέμα που αντάμειψε του εξαιρετικούς θεατές που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Καρύστου.

Πολυ καλή η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη και των συνεργατών του Περικλή Δελχά και Γιάννη Μητρολιού.

Κάρυστος(Οικονομίδης) :Δρόσος, Παπουτσής, Τούρλας, Σφυρίδης, Παπασταματίου, Ναυπλιώτης, Κασέμι, Μπιθικούκης, Λούκα (82′ Κεφαλάς), Σούλας, Μπούσουλας (46′ Ματζώρος).

Απόλλων Παραλίας(Π.Ελευθερίου): Παμφίλης, Λέκκας (91′ Ρίζος), Παναγιώτου, Δημητρίου, Ζίας (42′ λ.τρ. Κηπιώτης), Κωνσταντόπουλος, Λουκάς, Ρωμανός (86′ Κορδώνης), Αρβανάκος (72′ Καράι), Γκριτζάλας, Πατρινός.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ