*ΚΑΡΥΣΤΟΣ: Ανταπόκριση

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Κάρυστος και Καλοχώρι/ Παντείχι σε παιχνίδι που έγινε στο ″Λουμίδειο″ Αθλητικό Κέντρο της Καρύστου, με τις δύο ομάδες να έχουν τις φάσεις να πετύχουν κάποιο γκολ με την ισοπαλία τελικά, να φαντάζει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι έγινε υπό το βλέμμα της Δημάρχου Χαλκιδέων κας Έλενας Βάκα και του Δήμαρχου Καρύστου κκου Λευτέρη Ραβιόλου, οι οποίοι βεβαίως για ενενήντα λεπτά ήταν ″αντίπαλοι″.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά προσπαθώντας να ″στριμώξουν″ τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους

Στο πρώτο τέταρτο η Κάρυστος βρέθηκε δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Ρούσσο, χωρίς όμως να μην καταφέρνει να νικήσει τον νεαρό πορτιέρε των φιλοξενούμενων Γιάννη Μίχο, που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Μετά το πρώτο μισάωρο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, έχοντας τεράστια ευκαιρία στο 38΄ να προηγηθούν στο σκορ όταν ο Μήτρου τσίμπησε τη μπάλα, σε παράλληλη σέντρα από δεξιά, αυτή όμως σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Δρόσου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού κάθε επιθετική τους προσπάθεια όμως σταματούσε στην καλοστημένη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Ο Ρούσσος που ήταν από τους πιο δραστήριους της Καρύστου στο 67΄ προσπάθησε με σουτ να απειλήσει με τον Μίχο, που και πάλι είχε σωστή θέση και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Το Καλοχώρι /Παντείχι θα μπορούσε στο 84΄να φτάσει στο χρυσό γκολ όταν ο Σαμπάνης από πλάγια θέση πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Δρόσο, αυτή όμως δεν του έκανε το χατήρι χτυπώντας στο οριζόντιο δοκάρι και με τους αμυντικούς της Καρύστου στη συνέχεια να διώχνουν τον κίνδυνο.ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Ηλίας Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Γεωργιόπουλος, Καράβολας (68′ Ματζώρος), Παπασταματίου, Ναυπλιώτης, Κ. Ρουκλιώτης (80′ Κασέμι), Τούρλας (42′ Μπιθικούκης), Ποδαράς, Σούλας, Ρούσσος (80′ Μπούσουλας).

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Κώστας Σταματίου): Μίχος, Κ. Ζιζόλι, Σιγανός, Σταματέρης, Βλάχος, Σαμαρτζής, Χασανλάρι, Αποστόλου, Σαμπάνης (89′ Γκιζάνης), Β. Ζαχαριάδης (84′ Κονόμι), Μήτρου.