Από την μεγάλη και σίγουρα πιο προσιτή λόγω αποστάσεων, αγορά της Αττικής, ″ψώνισε″ και μάλιστα από το ″ψηλό ράφι″ η ομάδα του ΑΟ Καρύστου!
Τα ″Δελφίνια″, απέκτησαν 3 πραγματικά ″μπαρουτοκαπνισμένους″ ποδοσφαιριστές, με πλούσια θητεία σε Εθνικές κατηγορίες, αλλά και σπουδαία παρουσία στα δύσκολα πρωταθλήματα Αθήνας-Πειραιά κλπ!
Πρόκειται για τους:

  1. Χρήστο Ξενιτόπουλο, 32 ετών, αριστερό οπισθοφύλακα, που έχει παίξει σε Ελλάδα Ποντίων, ΠΑΟ Ρούφ, Σαρωνικό Αίγινας, Εθνικό Πειραιά, ΑΟ Καραβά, Αετό Κορυδαλλού και ΑΕ Μοσχάτου!
  2. Μπάμπη Σιδηρόπουλο, 35 ετών, αμυντικό μέσο, με θητεία σε Ελλάδα Ποντίων, Ερασιτέχνες ΑΕΚ, ΑΠΟ Κερατσινίου, Αετό Κορυδαλού.
  3. Κυριάκο Τριανταφυλλίδη, 31 ετών επιτελικό μέσο, έπαιξε σε Ελλάδα Ποντίων, Ελπιδοφόρο, Ατρόμητο Πειραιά, Μανδραϊκό, ΑΟ Κηφισιάς, Άρη Βούλας και Αετό Κορυδαλλού!
Οι ΄΄3΄΄ νέες μεταγραφές του ΑΟ Καρύστου!

Κοινό σημείο αναφοράς και των 3 ποδοσφαιριστών, η κοινή τους αφετηρία από την Ελλάδα Ποντίων!

Παράλληλα με τα 3 νέα αποκτήματα, επέστρεψαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον ΑΟΚ, ο 28χρονος Γιώργος Μπούσουλας, επιθετικός που έπαιξε δανικός στον ΑΟ Μαρμαρίου και ο νεαρός άσος της Μικτής ΕΠΣΕ, Χρήστος Γκιλιπάθης, που ήταν δανικός στον Νηλέα Νεοχωρίου!