Δυο στα δυο για τις ομάδες της ΕΠΣ Εύβοιας στο πρωτάθλημα μικτών ενώσεων της ΕΠΟ με αντίπαλο τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Ευρυτανίας σήμερα το απόγευμα στο ενωσιακό στο ΠΕΙ Δοκού με 6-0 η Κ-14 (Παίδες) και με 4-0 η Κ-16 (Νέοι)

Απέναντι στην Ευρυτανία οι δυο ομάδες μας δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία και η επικράτησή τους όπως αναμενόταν εξάλλου ήρθε με ευκολο τρόπο.

Με τη σημερινή νίκη τους οι μικροί και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας που έληξε 0-0 διατηρούν έστω και μαθηματικές αν όχι βάσιμες ελπίδες για τη δεύτερη θέση, η πρώτη δεν χάνεται από τη Βοιωτία, εφόσον πάρουν θετικό αποτέλεσμα(νίκη) την άλλη Τετάρτη στο παιχνίδι με αντίπαλο την Φθιώτιδα εκτός έδρας , νίκη στο τελευταίο παιχνίδι στο Καρπενήσι αλλά και ισοπαλία ή ήττα της Φθιώτιδας στη Βοιωτία.

Ευσεβείς ποθοι θα πείτε αλλά γιατι όχι…

Στο σημερινό παιχνίδι πρωταγωνιστής ήταν ο Τάσος Μαντής που σκόραρε τρία γκολ με <<γνήσιο>>χατ τρικ στο11`,29` και 30` ενώ ειχε και σουτ στα αντίπαλα δοκάρια!. Δυο γκολ σημείωσε ο Σπύρος Βαλτάς στο 50` και 55` ενώ ένα γκολ, το πρώτο, σημείωσε ο Περάι.

Δυο δοκάρια ειχε ο Κορδώνης.

Οι μεγάλοι τώρα (Κ-16) που συνεχίζουν τον αήττητο καλπασμό τους πέτυχαν από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο(4-0) και καθώς η Βοιωτία που η Εύβοια την έχει κερδίσει μέσα έξω επικράτησε σήμερα έκτος έδρας της Φθιωτιδας με 3-2 κλείδωσε την πρωτιά στον όμιλο δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε έχοντας μέχρι τώρα το απόλυτο 4/4 και 12 βαθμούς.

Η Βοιωτία και η Φθιώτιδα που ακολουθούν έχουν από 6 βαθμούς η κάθε μια.

Καλαμάρας(30`)Αρτίτζογλου(35`),Μαρίνης(62`),Αδαμόπουλος(80`) οι σκορερς. και τους ενωσιακους προπονητες (Ακριτίδης-Σπυρόπουλος-Καπνίσης) να δηλώνουν την ικανοποίησή τους για την απόδοση και των δυο ομάδων στα σημερινά παιχνίδια.

Γεια περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ